Μιμή Ντενίση: «Έχω κάνει 2,5 γάμους. Έφτιαξα το νυφικό για το γάμο με τον Αντώνη και σε μία εβδομάδα πέθανε»

Μιμή Ντενίση: «Έχω κάνει 2,5 γάμους. Έφτιαξα το νυφικό για το γάμο με τον Αντώνη και σε μία εβδομάδα πέθανε»

Μιμή Ντενίση: Η σπάνια συνέντευξη και οι άγνωστες αποκαλύψεις

Στην εκπομπή του Alpha “Direct” και στον Τάκη Χατζή, μίλησε η Ελληνίδα ηθοποιός Μιμή Ντενίση, η οποία αναφέρθηκε στην καριέρα της και στην προσωπική της ζωή. Η ίδια αναφέρθηκε ανοιχτά στην κόρη της, αλλά και στους γάμους της.

“Έχω κάνει 2,5 γάμους. Ένα με τον Γιάννη Φέρτη, 10 χρόνια. Τον Αντώνη Τρίτση τον αρραβωνιάστηκα. Βγάλαμε τις άδειες, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε. Ο Τρίτσης ήταν από τους ανθρώπους της ζωής μου ήταν αυτός που είχα τις περισσότερες ομοιότητες. Μετά παντρεύτηκα το Σωτήρη τον Πολύζο. Και παρά το γεγονός ότι χωρίσαμε είναι οικογένειά μου. Εγώ έχω φορέματα, νυφικά, σπίτια, έχω απ΄όλα. Άντρα δεν έχω”, υπογράμμισε η ηθοποιός.

Για το θέατρο και την πανδημία επεσήμανε “είμαστε στο μηδέν, γιατί τα θέατρα είναι κλειστά από το Μάρτιο. Εγώ έχω μεγάλη καριέρα, έχω να ζήσω αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι αυτούς που δεν έχουν να ζήσουν. Είμαι εναντίον του live streaming, στο θέατρο. Το θέατρο είναι τέχνη. Και αν γίνεται πρέπει να γίνεται σωστά”.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο είπε “εγώ τα άκουγα χρόνια από τον Λαζόπουλο. Η σάτιρα έχει κάποιους πρωταγωνιστές. Εμένα με είχε ο Λάκης. Τώρα είμαστε μια χαρά μεταξύ μας. Με ενόχλησε μόνο όταν μίλησε για το παιδί μου και τη μητέρα μου. Τα άλλα δε με ενόχλησαν”.

Για τη σχέση της με τον πρόεδρο της Τσεχίας δήλωσε “ο Βάτσλαβ Χάβελ ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα. Εγώ του ζήτησα ένα βιβλίο του για να το θέατρο και μετά εξελίχθηκε η σχέση μεταξύ μας. Μέσα από το Χάβελ γνώρισα τον Κούντερα. Ήμουν σε αυτή την ιστορική συνάντηση Χάβελ και Κούντερα”.

Για τον έρωτα πρόσθεσε “ερωτεύομαι με το μυαλό δεν μπορώ να ερωτευτώ χαζό. Ο Τρίτσης ήταν ωραίος ναι, αλλά όχι όλοι. Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που κυνηγούσα ποτέ τους άντρες. Αν δω ενδιαφέρον μόνο θα ασχοληθώ. Δεν θα πάω να φάω τα μούτρα μου”.

Μιμή Ντενίση: «Έχω κάνει 2,5 γάμους. Έφτιαξα το νυφικό για το γάμο με τον Αντώνη και σε μία εβδομάδα πέθανε»

Μιμή Ντενίση: «Αν είσαι όμορφη πρέπει να προσπαθήσεις ν’ αποδείξεις το ταλέντο σου»

Για την ομορφιά σε σχέση με την καριέρα συμπλήρωσε πως “στην αρχή η ομορφιά έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου. Μετά, γίνεται κακό, γιατί αν είσαι όμορφη δεν έχεις ταλέντο και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να αποδείξεις πολλαπλά ότι έχεις ταλέντο.

Για την προδοσία εξομολογήθηκε ότι “την έχω πατήσει από ανθρώπους που αγάπησα και εκτίμησα και δεν περίμενα να με προδώσουν, ενώ για την κόρη της Μαριτίνα δηλώνει περήφανη. “Όταν η Μαριτίνα ήταν μικρή ήταν αγγελούδι. Από τα 14 μέχρι τα 17 με πέθανε. Τώρα είναι πιο πειθαρχημένη κι από μένα, άριστη στο πανεπιστήμιο και μαγειρεύει φοβερά”, είπε.

Για τη μητέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, είπε πως “μου είναι δύσκολο να πάω στο Θεολόγο. Το έφτιαξε το σπίτι η μητέρα μου που πέθανε πρόσφατα και είναι πολύ συνδεδεμένο με εκείνη. Η μητέρα μου είχε δυνατή προσωπικότητα. Ήταν το στήριγμά μου. Ήταν ατρόμητη”.

Όσον αφορά τι της αρέσει και τι όχι στο χαρακτήρα της, κατέληξε “θα έπρεπε να είμαι λιγότερο ευγενική με κάποιους ανθρώπους. Η υπομονή και η επιμονή είναι τα θετικά μου στοιχεία”.

Προτεινόμενα