«Μην ανεβάζετε άλλο καλοπέραση, είναι ύβρις»: Ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα εναντίον όσων μοστράρουν τις διακοπές τους

by Τόνια Τζαφέρη

Δανάη Μπάρκα: «Μην ανεβάζετε άλλο καλοπέραση, είναι ύβρις»

Δανάη Μπάρκα: Αυτή την ώρα ολόκληρη η χώρα σχεδόν, δίνει έντονη μάχη με τις πυρκαγιές. Και όμως κάποιοι επιλέγουν να αδιαφορήσουν και να συνεχίσουν ακάθεκτοι το καλοκαίρι τους. Το γεγονός αυτό, ενοχλεί αρκετούς. Και μια από αυτούς, είναι και η παρουσιάστρια του μέγκα, Δανάη.

Άγριο ξέσπασμα είχε η Δανάη Μπάρκα στον λογαριασμό της στο InsTagram, αφού αναφέρθηκε σε όλους όσους επιδεικνύουν την καλοπέρασή τους αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, όπου δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της για όσα βλέπει:

«Ρε παιδιά ! Είναι ντροπή να πεθαίνει ο τόπος μας, να πεθαίνουν ψυχές, να καρδιοχτυπάμε για τους συνανθρώπους μας και κάποιοι να ανεβάζουν κοκτέιλ, περίεργα πιάτα και ξέγνοιαστες στιγμές. Να τις ζήσεις, ΦΥΣΙΚΑ, αλλά μην τις ανεβάζεις έστω τώρα.

Τώρα βοηθά με ό,τι τρόπο μπορείς ή αλλιώς σώπασε. Ας φερθούμε όπως θα θέλαμε να μας φέρονται, κι ο κόσμος θα αλλάξει.

Όλοι έχουμε ανάγκη τις διακοπές και τους φίλους μας ειδικά αν δουλεύουμε ασταμάτητα τον χειμώνα ΟΜΩΣ περισσότερη ανάγκη έχουμε και μας έχουν οι συνάνθρωποι μας που ζουν την φρίκη, και τα ζώα μας.

Μας έχει ανάγκη το δάσος, μας έχουν ανάγκη οι εθελοντές μας, οι πυροσβέστες μας, όλοι. Σας παρακαλώ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, είναι ύβρις.

ΕΛΕΟΣ! Ας είμαστε όλοι ενωμένοι κι ας βοηθάμε, επαναλαμβάνω με Ο,ΤΙ τρόπο μπορεί ο καθένας, τους ανθρώπους μας μέχρι να ηρεμήσει όλο αυτό και μετά να αρχίσουμε να φυτευτούμε σε κάθε σπιθαμή γης τα δέντρα από την αρχή.

Ενωμένοι, με αλληλεγγύη, πίστη, πείσμα, και αγάπη για το περιβάλλον και τους συμπολίτες μας. Θα το περάσουμε κι αυτό, όλοι μαζί.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα