Μην τους ερωτευτείς ποτέ, γυρνάνε πάντα στην πρώην: Τα 3 ζώδια – «Κόκκινη Σημαία» που δεν ξεπερνούν το παρελθόν

by Maria Giannoutsou
Μην τους ερωτευτείς ποτέ, γυρνάνε πάντα στην πρώην: Τα 3 ζώδια – «Κόκκινη Σημαία» που δεν ξεπερνούν το παρελθόν

Τρία ζώδια μπορεί να κάνουν πισωγυρίσματα στους πρώην, με τους κυβερνώντες πλανήτες να παίζουν καταλυτικό παράγοντα σε αυτό.

«Αν ένας πλανήτης είναι γραμμικός ή μη γραμμικός και αν είναι λογικός ή συναισθηματικός πλανήτης, μπορεί να καθορίσει αν γυρίσετε στον πρώην σας», υπογραμμίζει η αστρολόγος Julia Kelley στο Bustle.

Παραδείγματος χάρη, ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της διαίσθησης, της φαντασίας και του υποσυνείδητου νου και συνεπώς, οι Ιχθείς είναι πιο ευαίσθητοι και ανοιχτοί στο να επιστρέψουν σε έναν πρώην.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αιγόκερως, ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της ευθύνης, της πειθαρχίας και της προόδου προς τα εμπρός, προτιμά να κοιτάζει το μέλλον και να μην κάνει πισωγυρίσματα.

Τα τρία ζώδια που γυρίζουν συνέχεια στους πρώην

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ο «επικοινωνιολόγος» του ζωδιακού κύκλου, σύμφωνα με την Kelley και μπορούν επίσης να είναι ιδιαίτερα νοσταλγικοί. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να τους κάνει να επιστρέψουν σε έναν πρώην. «Οι Δίδυμοι αναζητούν έναν σύντροφο που μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς και άνετο», επεσήμανε.

Οι λόγοι του πισωγυρίσματος των τριών ζωδίων

Καρκίνος

Αν ο Καρκίνος εκτιμά κάτι, είναι η αίσθηση του σπιτιού και της άνεσης. Συχνά θέλουν να αναδημιουργήσουν αυτή την αίσθηση ασφάλειας και να δώσουν σε μια παλιά σχέση ακόμη μια ευκαιρία.

Ο Καρκίνος είναι επίσης νοσταλγικός, αλλά και αισθηματικός και έχει την τάση να εξιδανικεύει ανθρώπους που δεν ήταν τόσο καλοί μαζί του. «Οι Καρκίνοι μπορούν συχνά να βρεθούν να ζουν στο παρελθόν, γεγονός που μπορεί να τους οδηγήσει στην εξύμνηση των αναμνήσεων και των σχέσεων του παρελθόντος», σημειώνει η Kelley.

Ζυγός

«Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, η οποία αντιπροσωπεύει την ομορφιά, τον ρομαντισμό και την αγάπη», τονίζει η Kelley. Έχουν την τάση να ερωτεύονται πολλές φορές, όμως, μπορεί να καταλήξουν σε έναν πρώην, αποζητώντας την φροντίδα, αλλά και την επιβεβαίωση.

Για τον Ζυγό είναι πολύ εύκολο να ξυπνήσει κάθε είδους ανάμνησης από μια σχέση που τελείωσε. Συχνά θα σκεφτεί πώς θα μπορούσαν αν πάνε τα πράγματα αν έκανε διαφορετικές επιλογές και έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη θα επιστρέψει στη θαλπωρή της σχέσης, ακόμη κι αν φύγει ξανά μετά από λίγο.

Έχουν το χάρισμα της 6ης αίσθησης: Τρία ζώδια με αλάνθαστο ένστικτο, διαισθάνονται τα πάντα πριν συμβούν
Τα τρία ζώδια, που θα καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά πριν από οποιονδήποτε άλλο.

Είναι οι πρώτοι που θα καταλάβουν αν κάτι πάει στραβά, αλλά και οι πρώτοι που θα σου πουν αν κάποιος αξίζει να μείνει στη ζωή σου και θα αποδειχθούν σωστοί. Οι τρεις αυτοί εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου έχουν ένα μεγάλο σύμμαχο με το μέρος τους, το ένστικτο. Και εκτός από σπάνιες περιπτώσεις το δικό τους αποδεικνύεται αλάνθαστο.

Το κοινό σημείο και των τριών ζωδίων είναι ένα, το στοιχείο στο οποίο ανήκουν, το νερό. Και τα τρία ζώδια του νερού ζουν τη ζωή τους με γνώμονα το συναίσθημα. Είναι ευπροσάρμοστα σαν το νερό και μπορούν να διεισδύσουν εκεί όπου κανένα άλλο στοιχείο δεν μπορεί, ακόμα και στην ψυχή.

Καρκίνος

Τους λένε υπερευαίσθητους αλλά έχουν καλό λόγο να το κάνουν. Οι καρκίνοι είναι το πρώτο ζώδιο στο στοιχείο του νερού και έχουν όσο κανείς άλλος ανοιχτές τις κεραίες τους στο συναίσθημα. Οποιοσδήποτε κι αν τους πλησιάσει έχουν την ικανότητα να αναπτύξουν την ενσυναίσθησή τους και να καταλάβουν όλα όσα νιώθει. Γι’ αυτό και το ένστικτό τους είναι μάλλον αλάνθαστο αφού «διαβάζουν» τους ανθρώπους μοναδικά.

Σκορπιός

Είναι ξακουστοί για τις ικανότητές τους να μαντεύουν τις καταστάσεις, κυρίως τις στραβές, πριν καν αυτές εξελιχθούν. Ζώδιο που αρέσκεται στο να κινείται στα παρασκήνια και όχι στην πρώτη γραμμή, ο Σκορπιός μαζί με το ένστικτό του έχει ως σύμμαχο και τις πληροφορίες που συλλέγει εκεί για τους ανθρώπους γύρω του. Μην τον βλέπεις έτσι ήσυχο, ξέρει τα πάντα για τους πάντες. Το ένστικτό του λειτουργεί και τον προστατεύει από αχρείαστους δεσμούς και ανθρώπους. Αν είναι φίλος σου, θα το χρησιμοποιήσει και για εσένα και καλά θα κάνεις να τον εμπιστευτείς.

Ιχθύς

Τα ψαράκια του ζωδιακού είναι αφημένα στον συναισθηματικό, παραμυθένιο κόσμο τους. Ο πλανήτης Ποσειδώνας που είναι ο κυβερνήτης τους είναι επίσης ο κυβερνήτης των ονείρων, της φαντασίας και του υποσυνείδητου, οπότε δεν είναι περίεργο που οι Ιχθύες συναισθάνονται τα πάντα. Το θέμα με αυτούς ωστόσο είναι ότι όσο και να συναισθάνονται τα πάντα, αρνούνται να αποδεχθούν το ένστικτό τους όταν δεν τους οδηγεί εκεί που θα ήθελαν. Προτιμούν τον κόσμο της φαντασίας τους όπου όλα πάνε καλά πάντα.