Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

by Maria Giannoutsou
Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Ένας καλός νονός πρέπει να είναι αξιόπιστος, ώστε να μπορεί να παρέχει σταθερότητα και υποστήριξη κυρίως στο παιδί και την οικογένεια του.
Πρέπει να έχει καλοσύνη, να είναι φιλόξενος και να επιδεικνύει ενδιαφέρον για την ευημερία του παιδιού.

Στο προφίλ του στο Facebook, ο νονός ενός παιδιού μοιράστηκε την αληθινή ιστορία που ακολουθεί, σχετικά με το γεγονός ότι η μητέρα του παιδιού σχεδόν τον έριξε από τη σκάλα, καθώς είδε τη λαμπάδα που είχε πάρει για το βαφτιστήρι του.

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Η Αληθινή ιστορία όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο singleparent.gr και το Ρεπορτάζ της Κυριακής Χαριτάκη
«Τα παρακάτω, γράφει φίλη μου στο προφίλ της στο fb και αναδημοσιεύονται αποκλειστικά στο Singleparent.gr, με την άδειά της. Ωστόσο, για την προστασία όλων των μερών, έχουν μερικώς τροποποιηθεί κάποια στοιχεία της ιστορίας. Διαβάστε το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.

Είμαι εξοργισμένη με πήρε φίλος μου τηλέφωνο κλαίγοντας μου είπε ότι πήγε ο καημένος δώρα και λαμπάδα στο βαφτιστήρι και η μάνα μόνο που δεν τον πέταξε από τη σκάλα.

Πήγε ο νονός και πήρε μια υπέροχη λαμπάδα από οργανισμό που βοηθάει παιδιά με καρκίνο. Επιπλέον πήρε και ότι προστάζει το έθιμο μαζί και ένα ακριβό δώρο και πήγε.

Η μανούλα όμως θεώρησε ότι θα φέρει γρουσουζιά στο παιδί της η λαμπάδα που θα δώσει χαρά και θα συμβάλει στο να βοηθηθούν αυτά τα παιδάκια. Μάλιστα επί λέξη τον ρώτησε και σε επιθετικό τόνο, τι υπονοεί με αυτή του την κίνηση, για την υγεία και το μέλλον του παιδιού της. Ακολούθως τον ξέχεσε και ο νονός έφυγε κλαίγοντας οπότε και με πήρε τηλέφωνο.

Αναρωτιέμαι αυτή η μάνα, τί παράδειγμα δίνει στα παιδιά της; Πόση σκατοψυχιά και βρώμα, υπάρχει στους ανθρώπους και δη στους νέους;

Εγώ προσωπικά θα πω συγχαρητήρια σε αυτόν τον νονό. Πρώτον γιατί στηρίζει το έργο ανθρώπων που πασχίζουν για τα παιδιά και μια μέρα όταν το βαφτιστήρι του μεγαλώσει θα τον δικαιώσει και θα έχει να θυμάται ότι έχει έναν υπέροχο νονό. Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Γαρυφαλλιά»

Προτεινόμενα