Μητέρα γέννησε 2 φορές δίδυμα μέσα σε 3 χρόνια – χωρίς εξωσωματική!

Μια είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου στην Βρετανία, όταν μια νεαρή μαμά η Νadine Robertson, 24 ετών έχει ήδη πέντε παιδιά, κάτω των 5 ετών με τη μεγαλύτερη κόρη της Isla να είναι μόλις 4. Το απίστευτο, όμως, είναι ότι μετά την Isla, γέννησε τέσσερα παιδιά μέσα σε 3 χρόνια! Απέκτησε 2 φορές δίδυμα και μάλιστα χωρίς να μπει στη διαδικασία εξωσωματικής.

Οι δίδυμες Olivia και Ivy γεννήθηκαν το 2018 (την ίδια μέρα με τη μεγαλύτερη αδελφή τους!) και τα νεογέννητα Cody και Hazel ήρθαν στον κόσμο μόλις 10 εβδομάδες πριν.

Περιγράφοντας την καθημερινότητά της η Νadine δήλωσε: «Απλά πηγαίνω με το κύμα για να είμαι ειλικρινής. Ξυπνάω και ελπίζω ότι οι υπόλοιποι θα έχουν καλή διάθεση και θα με βοηθήσουν. Κάθε μέρα είναι σκέτη τρέλα, αλλά το λατρεύω».

24χρονη μητέρα: «Κάθε φορά που βγαίνω έξω με τα δίδυμα, πολλοί με σταματούν στον δρόμο»

Ούτε η Nadine ούτε ο σύζυγός της ο Phil έχουν ιστορικό με δίδυμα στις οικογένειές τους και έτσι τους είναι δύσκολο να εξηγήσουν πώς τα κατάφεραν και απέκτησαν 2 φορές δίδυμα και μάλιστα με φυσιολογικό τρόπο.

 «Κάθε φορά που βγαίνω έξω με τα δίδυμα, πολλοί με σταματούν στον δρόμο», λέει η Nadine, που ζει στο Doncaster. «Τους φαίνεται παράξενο. Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο ασυνήθιστο γιατί είμαι μέλος σε αρκετές ομάδες μαμάδων στο Facebook και ξέρω πολλές που είναι σαν και μένα».

Το σπίτι της νεαρής μητέρας έχει 4 υπνοδωμάτια. Τα δίδυμα κοιμούνται σε 2 από αυτά ενώ η Isla και οι γονείς της έχουν το δικό τους δωμάτιο!

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας