Μητέρα για πρώτη φορά στα 46 της η Όλγα Κεφαλογιάννη: Συγκινημένος ο σύζυγός της Μίνως Μάτσας

by Τόνια Τζαφέρη

Όλγα Κεφαλογιάννη: Tο ζευγάρι μετρά περίπου δυό χρόνια κοινής πορείας

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δυο υγιέστατα παιδιά έφερε στον κόσμο η γνωστή βουλευτής της ΝΔ και μάλιστα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν έφερε στον κόσμο δίδυμα, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη της με τον επιτυχημένο συνθέτη. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ξεχωριστή για το ζευγάρι, καθώς έχει τα γενέθλιά του και ο Μίνως Μάτσας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα συγκινημένος.

Η 46χρονη Όλγα Κεφαλογιάννη και ο 53χρονος Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο κάτω από άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες. Έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους αλλά πολύ αγαπημένους ανθρώπους. Το ζευγάρι μετρά περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας και από την αρχή της σχέσης του έως σήμερα έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Έφερε στον κόσμο δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι

Από σήμερα ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα, με τη χαρά τους να είναι απερίγραπτη!

Οι δηλώσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη για την μητρότητα

«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα θέλαν να βιώσουν την μητρότητα και έχουν λόγος που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αύτη. Αν κάποια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί. Να το προσπαθήσει και πλέον η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ.

Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη, γιατί κάτι που είχα βγάλει από το μυαλό μου ως πιθανότητα, συμβαίνει. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ, το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες “ας το αφήσω”. Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία. Πλέον μπορούμε να το κάνουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία», τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε παλαιότερη συνέντευξη της

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo