Μητέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η μητέρα τους χόρευε στην εξέδρα με την ελληνική σημαία στα χέρια

Βερόνικα Αντετοκούνμπο: Απόλαυσε τις στιγμές στο γήπεδο

Στιγμές γέλιου και χαράς χάρισε η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία παρευρέθηκε σου γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα του Γιάννη.

Η μητέρα των Αντετοκούνμπο έζησε με πάθος από την εξέδρα το παιχνίδι της Ελλάδας με το Βέλγιο. Με έντονο τρόπο έζησε το παιχνίδι της Ελλάδος με το Βέλγιο η μητέρα των Αντετοκούνμπο.  Η Βερόνικα ήταν στην εξέδρα και χόρευε την ώρα του αγώνα κρατώντας στα χέρια την ελληνική σημαία. 

Η μητέρα των πέντε Αντετοκούνμπο έδειξε να διασκεδάζει με το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 19.443 θεατές στο ΟΑΚΑ.  Στο παρκέ άλλωστε έπαιζαν τα παιδιά τους, ο Γιάννης και ο Θανάσης.

Περισσότερα για την ιστορία της μητέρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας είναι τραυματίας ενώ ο Άλεξ έχει “κοπεί” από την εθνική ομάδα. Ο πέμπτος αδελφός είναι ο Φράνσις ο οποίος όμως δεν παίζει μπάσκετ. 

Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο που ξεκίνησε μαζί με τον σύζυγο της (έχει φύγει από τη ζωή) για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα το 2021 σε τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Είναι μία απίστευτη εμπειρία! Είμαι ευγνώμων για την τιμή. Ευλογημένη για την αναγνώριση του τρόπου με τον οποίο μεγάλωσα τα παιδιά μου! Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα το ελληνικό διαβατήριο και την υπηκοότητα! Η Ελλάδα έχει υπάρξει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της δικής μου και της οικογένειας μου και η τιμή αυτή, είναι μία απίστευτη προσθήκη στην ιστορία αυτή!

“Τα πάντα μπορούν να συμβούν! Να είστε πάντα θετικοί! Συγχαρητήρια Άλεξ”, δήλωσε η Βερόνικα Αντετοκούνμπο


Είναι τιμή και προνόμιο να συναντούμε τον πρωθυπουργό και να καθόμαστε μαζί με την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Τα πάντα μπορούν να συμβούν με σκληρή δουλειά, αγάπη και αφοσίωση! Για τις μητέρες του κόσμου, σας παρακαλώ να υποστηρίξετε τα όνειρα των παιδιών σας με αγνή αγάπη, όσο «τρομακτικά» κι αν δείχνουν τα όνειρα αυτά!

Τα πάντα μπορούν να συμβούν! Να είστε πάντα θετικοί! Συγχαρητήρια Άλεξ! Συγχαρητήρια και σε μένα, που γίναμε Έλληνες υπήκοοι!», είχε γράψει στα social media τότε η Βερόνικα Αντετοκούνμπο. 

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό