Μοιράζει την περιουσία της: Η Χάρις Αλεξίου πήρε τη μεγάλη απόφαση – Ποιος είναι ο άνθρωπος που θα κληρονομήσει όλα όσα έχτισε η ερμηνεύτρια

Χάρις Αλεξίου: Το πρόσωπο στο οποίο αφήνει την κληρονομία της

Η Χάρις Αλεξίου, η σπουδάια Ελληνίδα ερμηνεύτρια, βρίσκεται πια στα 71 της χρόνια. Η ίδια έχει αφήσει πια πίσω της το τραγούδι μετά από 50 χρόνια καριέρας, πραγματοποιώντας συγκεκριμένες παραστάσεις και συμμετέχοντας σε παραγωγές, όπως το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Μάλιστα η ίδια φροντίζει παράλληλα και για την προσωπική της ζωή.

Η Χάρις Αλεξίου κόπιασε μια ολόκληρη ζωή και σε κάθε της «βήμα» ένιωθε την αγάπη του κόσμου. Αυτή, φυσικά, εξελίχθηκε και σε έναν πακτωλό χρημάτων, που απέκτησε με την αξία της, αποφασίζοντας πια να τον κληροδοτήσει στον άνθρωπο, που παίζει στη ζωή της πρωταγωνιστικό ρόλο.

Χάρις Αλεξίου: Ο άνθρωπος που θα κληρονομήσει την περιουσία της και το σπίτι στην Φιλοθέη

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Μάνο Θεοφίλου, το θετό της γιο, στον οποίο όπως επισημαίνει το «Yes Magazine», έχει γράψει τα πάντα, θέλοντας το παιδί της να έχει μια άνετη ζωή. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν τόσο στενούς δεσμούς αγάπης, που η κατάληξη δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική.

Η μόνη εκκρεμότητα, που έχει απομείνει, δεν είναι άλλη από το σπίτι στην Φιλοθέη. Το πολυτελέστατο αυτό ακίνητο μπορεί να φτάσει μέχρι στο ένα εκατομμύριο στην πώλησή του, με την καλλιτέχνιδα να επιθυμεί να προχωρήσει με αυτήν, ώστε να δημιουργηθεί για το γιο της μια περιουσία ατράνταχτη, την οποία και θα πάρει.

Related posts

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν