Μόλις μετά από 1,5 χρόνο: Ξαφνικό διαζύγιο για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την Ελένη Τσιριγκάκη

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη: Τίτλοι τέλους για το διάσημο ζευγάρι

Διαζύγιο – βόμβα, ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 22/10, για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την Ελένη Τσιριγκάκη. Το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους και να βάλει τέλος στον γάμο τους που κράτησε 1,5 χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, ο γνωστός τραγουδιστής και η Ελένη Τσιριγκάκη έχουν κόψει κάθε επικοινωνία και είναι έτοιμοι να βάλουν μπρος το διαζύγιό τους.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο πριν από 1,5 χρόνο περίπου, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο υποδέχτηκαν και το πρώτο τους παιδί.

Οι δυο τους μπορεί να έζησαν ένα παραμυθένιο έρωτα, ωστόσο φαίνεται πως η καθημερινή τριβή δημιούργησε ρήξη στη σχέση τους.

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει μετακομίσει από το σπίτι όπου έμενε μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους, ενώ η Ελένη Τσιριγκάκη αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και να βάλει ξανά το δικό της, σβήνοντας οποιαδήποτε κοινή φωτογραφία είχε με τον τραγουδιστή.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη: Η γνωριμία, ο γάμος και ο χωρισμός

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη γνωρίστηκαν στη Μύκονο, καθώς η ίδια διατηρεί επιχείρηση στο νησί. Οι δυο τους ήρθαν κοντά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον τραγουδιστή, καθώς το 2019 είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα του, Μεταξία. Το γεγονός αυτό όμως, φαίνεται τους έκανε να δεθούν και να έρθουν γρήγορα κοντά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης πέρασε πολύ γρήγορα στο επόμενο βήμα με την Ελένη Τσιριγκάκη, καθώς την περίοδο της πανδημίας είχε μετακομίσει στο νησί των ανέμων για να βρίσκεται κοντά της, ενώ περνούσαν πολύ χρόνο μαζί.

Το ζευγάρι στις 15 Ιουλίου του 2021 αποφάσισε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Μυκόνου, με κουμπάρους την βουλευτή της Ν.Δ, Κατερίνα Μονογυιού και τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου, ενώ στο πλευρό του τραγουδιστή ήταν και τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, ο Γρηγόρης, η Ελένη και η Μαρία. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τη νύφη να διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, φαίνεται πως οι δυο τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσά τους και έτσι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη