Μόνικα Μπελούτσι: «Η ομορφιά με παρατάει, αντλώ δύναμη από τον χαρακτήρα μου»

Μόνικα Μπελούτσι: Οι δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού για την εξωτερική της εμφάνιση

Νέες δηλώσεις έκανε η θρυλική ηθοποιός, η οποία μίλησε ανοιχτά για τα νέα της επαγγελματικά της βήματα αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση.

«Μιλάει και χαμογελάει πολύ. Αλλά πάντα πηγάζει από εκείνη ένα μυστήριο που με ελκύει τρομερά. Εκανα αυτήν την ταινία επειδή ήθελα να φιλήσω την Καρόλ Μπουκέ», δηλώνει η Μόνικα Μπελούτσι.

«Η παρουσία της Μόνικα Μπελούτσι είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους συμφώνησα να κάνω αυτήν την ταινία. Είμαι αυστηρά ετεροφυλόφιλη. Αλλά λυπάμαι που όλα αυτά τα χρόνια δεν μου άρεσαν και οι γυναίκες. Είναι κρίμα», τονίζει η Καρόλ Μπουκέ.

Καθώς ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις, οι δύο πρωταγωνίστριες του γαλλικού και ευρωπαϊκού σινεμά μάς θυμίζουν τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν και υποδύονται ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που μοιάζει να εξιτάρεται ερωτικά από την ιδέα του θανάτου. Πρόκειται για το «Οδηγός για ζευγάρια» των Νταβίντ και Στεφάν Φενκινός, μια ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου και σε έξι επεισόδια παρουσιάζει έξι διαφορετικά ζευγάρια και τις φαντασιώσεις τους. Την προσπάθειά τους να εξερευνήσουν τις κρυμμένες πλευρές της ερωτικής τους ζωής.

“Οταν διάβασα το σενάριο, τηλεφώνησα στον Στεφάν Φενκινός και τον ρώτησα αν είναι σίγουρος για το δικό μας επεισόδιο γιατί αναφέρεται στον θάνατο”, δήλωσε η Μόνικα Μπελούτσι

«Οταν διάβασα το σενάριο, τηλεφώνησα στον Στεφάν Φενκινός και τον ρώτησα αν είναι σίγουρος για το δικό μας επεισόδιο γιατί αναφέρεται στον θάνατο. Βρισκόμασταν, άλλωστε, στην αρχή της πανδημίας και οι νεκροί είχαν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται. Με διαβεβαίωσε ότι οι προθέσεις τους είναι ειλικρινείς και ότι το θέμα του θανάτου αντιμετωπίζεται με μαύρο χιούμορ», λέει η Μόνικα Μπελούτσι και προσθέτει: «Ο έρωτας και ο θάνατος είναι ένα θέμα που το βλέπουμε συχνά, ήδη από την αρχαιότητα. Η ταινία όμως θέλει να αναδείξει με χιούμορ όλες τις φαντασιώσεις που μας κάνουν να ντρεπόμαστε για αυτές. Ολα αυτά τα πάθη που επιβιώνουν κρυμμένα μέσα μας, στον καθένα μας».

Από την πλευρά τους, οι Νταβίντ και Στεφάν Φενκινός υποστηρίζουν ότι «μας ενδιέφερε λιγότερο η κατάληξη, η όποια ανατροπή, και περισσότερο τα ερωτήματα που προκύπτουν από τη φαντασίωση: Θα μπορούσα να το κάνω αυτό; Πώς θα αντιδρούσα σε μια τέτοια συνθήκη; Στην ταινία, κάποιοι χαρακτήρες διαχειρίζονται εξαιρετικά τις επιθυμίες τους, άλλοι προσπαθούν να τις μοιραστούν, ενώ άλλοι να τις απωθήσουν. Η σχέση που έχουμε με τη σεξουαλικότητά μας αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά μας».

Μόνικα Μπελούτσι: “Ημασταν δύο ηθοποιοί που δεν γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και δεχθήκαμε να παίξουμε σε μια ταινία με ερωτικές σκηνές χωρίς να έχουμε κάνει πρόβες από πριν”

Οι δύο πρωταγωνίστριες δεν είχαν παίξει ποτέ μαζί στο παρελθόν και γνωρίζονταν αμυδρά. Αυτό δεν τις εμπόδισε να μπουν με φόρα μαζί στα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα ανάμεσα στις δύο καραντίνες. «Νιώθω πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να μοιρασθώ αυτήν την ερωτική ιστορία με τη Μόνικα, μια πολύ όμορφη γυναίκα που δεν είναι παιδί. Πιστεύω ότι η ταινία θα ιντριγκάρει εκείνους που θα τη δουν και θα τους βοηθήσει να αποδεχθούν ότι το ερωτικό πάθος δεν γνωρίζει ηλικία», λέει η Καρόλ Μπουκέ. «Εδώ κρύβεται η μαγεία του κινηματογράφου. Ημασταν δύο ηθοποιοί που δεν γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και δεχθήκαμε να παίξουμε σε μια ταινία με ερωτικές σκηνές χωρίς να έχουμε κάνει πρόβες από πριν. Το κάναμε έχοντας ως οδηγό μας μόνο το κείμενο», προσθέτει η Μόνικα Μπελούτσι.

Related posts

Χαλασμός στα ZARA: Κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ είναι κομψό και οι γυναίκες κάνουν ουρά να το αποκτήσουν

Τρέξτε να παίξετε Τζόκερ και λαχεία: 3 ζώδια που θα γεμίσουν με χρήμα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου

15.000 Έλληνες δήλωσαν συμμετοχή στο Survivor – Έως 7.000 ευρώ το βδομαδιάτικο που θα κερδίζουν