«Μόνο αγάπη»: Η συνάντηση και η συμφιλίωση του Τάσο Ξιαρχό με την κοπέλα που χλεύασε

«Μόνο αγάπη και στους πιο σκληρούς. Θενξ Μέρι με “Ε” “Ι”.

Και ποιος δεν θυμάται το περιστατικό που ξεσήκωσε ολόκληρη την Ελλάδα, κατά του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος χλεύαζε άγνωστη κοπέλα στον προσωπικό του λογαριασμό για τα κιλά και τις επιλογές στα ρούχα της.

Η τεράστια κατακραυγή και τα μηνύματα εναντίον του χορογράφου, τον οδήγησαν σε απόπειρα αυτοκτονίας καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Η άγνωστη κοπέλα πήρε θέση και έκανε ξεκάθαρο πως θέλει να λυθεί και να μην πάρουν τα πράγματα χειρότερη τροπή, οπότε τον πλησίασε προκειμένου να συζητήσουν.

Οι δυο τους συναντήθηκαν και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε η Μέρι στο Instagram και αναδημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό ο χορογράφος. «Μόνο αγάπη» έγραψε η κοπέλα.

Ο Τάσος Ξιαρχό, στη δική του φωτογραφία, έγραψε: «Μόνο αγάπη και στους πιο σκληρούς. Θενξ Μέρι με “Ε” “Ι”.

Η κατακραυγή στα social media που είχε οδηγήσει τον Τάσο Ξιαρχό σε απόπειρα αυτοκτονίας, με κατανάλωση μεγάλης ποσότητας χαπιών και την εισαγωγή του για λίγες μέρες στο νοσοκομείο, έκαναν την Μέρι να βγει δημοσίως και σε συνέντευξή της στην Κατερίνα καινούργιου είχε πει πόσο άσχημα είχε νιώσει με όσα ακολούθησαν της ανάρτησης του Τάσο Ξιαρχό, λέγοντα μάλιστα ότι ένιωθε τύψεις.

«Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει η υπόθεση εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, δεν του δίνουμε το χώρο του να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο» είχε πει μεταξύ άλλων.

Related posts

Η πρόσκληση για χορό του Τάσου Ξιαρχό στην Ελένη Φουρέιρα και η απάντηση της με βίντεο από την Μύκονο

«Κατέβασα κάτω την Τάμτα γιατί είδα όπλο»: Ο Τάσος Ξιαρχό περιγράφει όσα ανατριχιαστικά είδε στα Mad Awards

Τρέχα, έγινες καλά! Ο π. Δημήτριος και η κοπέλα σε στιγμές που συγκλονίζουν

Το πρώτο βίντεο της Κάτιας Ταραμπάνκο με το νέο της σύντροφο μετά τον χωρισμό της

«Γι αυτό να έχετε οδηγό, να σας γράφουν μόνο για ταχύτητα»: Η τροχαία έκοβε κλήση στον οδηγό του Snik κι αυτός έπινε ποτό μπροστά τους

Σε άσχημη κατάσταση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ρημάζει το μαγαζί στην Αλόννησο και το αμάξι του παρατημένο στο λιμάνι

“Κάθε φορά που θα έχεις στεναχώριες δες αυτό”: Ό,τι σου συμβαίνει είναι για το καλό σου

Πώς να καθαρίσεις ένα κάστανο στη στιγμή, με μία μόνο κίνηση χωρίς να το χαλάσεις

«Η συγκίνηση μου είναι τεράστια»: Το βίντεο της Ρεγγίνας Μακέδου από το νοσοκομείο πριν κάνει τη μεταμόσχευση