Μόνο με τρεις κουβέντες : Η απάντηση της Όλγας Τρέμη στην κάμερα μετά τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Όλγα Τρέμη: Η αντίδραση στις αποκαλύψεις που έκανε ο Μικρούτσικος

Πριν λίγες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος μας άφησε όλους άφωνους όταν αποφάσισε να αποκαλύψει πολύ προσωπικές στιγμές από την σχέση του με την Όλγα Τρέμη. Οι λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν μέσα από τη συνέντευξη του παρουσιαστή προκάλεσαν σάλο.

Κανείς δεν μπορείς να πιστέψει όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Όλγα Τρέμη και την προσωπική τους σχέση πριν από πολλά χρόνια. Οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν προκαλέσει σάλο, με αποτέλεσμα όλοι να αναμένουν την πρώτη αντίδραση της γνωστής παρουσιάστριας.

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον νεανικό του έρωτα με την Όλγα Τρέμη.

Η δημοσιογράφος, Τέρψη Μαντζουράτου με την κάμερα του Πρωινού συνάντησε τη δημοσιογράφο/παρουσιάστρια έξω από τα γραφεία ιστοσελίδας στην οποία εργάζεται. Η ίδια απέφυγε ευγενικά να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου και προχώρησε στο εσωτερικό του κτηρίου.

Η Όλγα Τρέμη χωρίς να απαντήσει, τα είπε όλα

«Ενοχληθήκατε με όσα δήλωσε ο κ. Μικρούτσικος;» ρώτησε η δημοσιογράφος, με την Όλγα Τρέμη να απαντά: «Σας ευχαριστώ για την ερώτηση, αλλά δεν θα απαντήσω».

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας