«Μόνο όταν πεθάνω θα μου φύγει ο πόνος»: Η κατάθεση ψυχής της Βέφας Αλεξιάδου για την απώλεια των παιδιών της

Βέφα Αλεξιάδου: Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της

Η Βέφα Αλεξιάδου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο περιοδικό, Λοιπόν. Η εθνική μας μαγείρισσα μίλησε για τις τραγικές απώλειες των παιδιών της αλλά και για τον τρόπο που τις διαχειρίζεται.

Για τον χαμό των δύο κορών της, σχολίασε: «Δεν μου αρέσει να φιγουράρω τα μαύρα και να διαφημίζω τον πόνο μου και να λείπουν οι άνθρωποι. Θέλω να δίνω χαρά στους ανθρώπους και να δίνω αγάπη. Πέρασα τις μεγαλύτερες απώλειες που μπορεί να έχει κάποιος. Δεν απαλύνεται ο πόνος μου. Τα μαύρα ρούχα δεν λένε τίποτα όταν το μαύρο που έχεις μέσα στην καρδιά δεν θα φύγει ποτέ.

Μόνο όταν πεθάνω και κλείσω τα μάτια μου θα φύγει ο πόνος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πιστεύω στον Θεό και τον δοξάζω που είμαι καλά, καθημερινά στο εκκλησάκι μου».

Βέφα Αλεξιάδου: Ο μεγάλος πόνος της Αλεξίας

Για την κόρη της, Αλεξία και το γεγονός ότι δεν αναγνωρίστηκε η αξία της στον χώρο της μαγειρικής, είπε: «Αυτός ήταν ο πόνος ο μεγάλος. Η ζωή τα ανέτρεψε όλα. Στο τέλος η Αλεξία ήταν το μπαστούνι όταν δεν είχα ανάγκη από μπαστούνι. Με πήγαινε παντού. Ήμασταν χέρι χέρι και ήξερε καλά εκείνη πως ήταν η διάδοχος μου. Στην αρχή είχε ένα τρακ αλλά ήταν φυσικό. Ήταν πολύ δεμένη μαζί μου αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια».

Όσο για το εάν αντιμετώπισε ποτέ στο παρελθόν οικονομικές δυσκολίες, η Βέφα Αλεξιάδου είπε: «Όχι, τώρα έχω οικονομικές δυσκολίες. Εκατομμύρια τρέχανε. Πούλησα 4 εκατομμύρια βιβλία και είχα οικονομική άνεση».

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας