Μόνο υπερηφάνεια στο Ρέθυμνο για την 13χρονη Αθηνά Ραφαέλα Μπικάκη που είναι ταλέντο στην ιππασία

Ρέθυμνο: Η τεράστια διάκριση 13χρονης σε ιππικούς αγώνες

Μπορεί να είναι μόλις 13 ετών αλλά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ιππασία και μάλιστα να λάβει μια σπουδαία διάκριση.

εράστια διάκριση για τον Ιππικό Όμιλο Ρεθύμνου και την νεαρή αμαζόνα Ρεθυμνιώτισσα Αθηνά Ραφαέλα Μπικάκη, η οποία κλήθηκε στην εθνική ομάδα Παίδων και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους επερχόμενους Βαλκανικούς Αγώνες Ιππασίας, που θα διεξαχθούν στο Βουκουρέστι το διάστημα 16-19 Σεπτεμβρίου.

Η 13χρονη Ρεθυμνιώτισσα, με την βοήθεια της προπονήτριάς της Δήμητρας Γαλιού, θα συμμετάσχει στην πενταμελή ελληνική αποστολή, με σκοπό να αποσπάσει διακρίσεις στους αγώνες Ειδικής Δεξιοτεχνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθηνά Ραφαέλα Μπικάκη είναι η μοναδική αθλήτρια από την περιφέρεια που κλήθηκε στην εθνική Παίδων, καθώς οι υπόλοιπες συναθλήτριές της εδρεύουν στην Αθήνα.

Περισσότερα για την 13χρονη από το Ρέθυμνο που έχει ξεχωρίσει

Με αυτόν τον τρόπο, «εξαργυρώνει» -κατά κάποιο τρόπο- το πάθος που επέδειξε από πολύ μικρή ηλικία προς τα άλογα, όπως επίσης και τις εκατοντάδες ώρες προπονήσεων στις οποίες έχει επιδοθεί από την ηλικία των τεσσάρων μόλις ετών!

Τον τελευταίο μήνα κι ενόψει της πολύ σημαντικής διοργάνωσης των Βαλκανικών, η μικρή Αθηνά Ραφαέλα, προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Βαρυμπόμπης, έχοντας στο πλευρό της την προπονήτρια της εθνικής, Τζοάννα Γεωργοπούλου.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 3-4 Σεπτεμβρίου, στον 7ο Αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο ως προπομπός προετοιμασίας για τους Βαλκανικούς, η Αθηνά Ραφαέλα Μπικάκη κατέκτησε τις πρώτες θέσεις σε 4 επίσημες κατηγορίες. Γεγονός που επιβεβαιώνει ότι διανύει μια πολύ καλή περίοδο και προϊδεάζει για δυναμική παρουσία στους επερχόμενους αγώνες στη Ρουμανία.

Η μεγάλη προσπάθεια της 13χρονης από το Ρέθυμνο

Κλείνοντας, θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στους αρωγούς της προσπάθειάς της όλο αυτό το διάστημα, καθώς εκτός από τη βοήθεια που έχει προσφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, στο πλευρό της έχουν σταθεί αρκετοί ιδιώτες-χορηγοί, οι οποίοι δικαιωματικά αξίζουν συγχαρητήρια για τη συμβολή τους.

Το Daynight.gr και ολόκληρο το Ρέθυμνο εύχονται ό,τι καλύτερο στην Αθηνά Ραφαέλα Μπικάκη ενόψει των Βαλκανικών Αγώνων, υπενθυμίζοντάς της ωστόσο ότι ήδη οι προσπάθειές της έχουν αποδώσει καρπούς και δεν υπάρχει κανένας λόγος για πίεση και περιττό άγχος.

Μας έχεις κάνει ήδη υπερήφανους!

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας