Μόνο υπερηφάνεια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η βράβευση και η ειδική φανέλα με τα 712 παιχνίδια με τους Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβε το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς σε μια τελετή που προκάλεσε συγκίνηση.

Η τελετή αυτή έλαβε χώρα πριν ξεκινήσει των παιχνίδι των «ελαφιών» με τους Γκρίζλις. Μάλιστα ο Έλληνας σουπερστάρ έλαβε μια ειδική φανέλα για τις εντυπωσιακές του επιδόσεις.

Όπως αναγραφόταν στη φανέλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε 712 παιχνίδια με τους Μπακς έχει πετύχει 14.214 πόντους και έχει μοιράσει 3.273 ασίστ, επιδόσεις που τον έχουν καταστήσει τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στην ιστορία της ομάδας.

Στιγμιότυπο από τη τελετή βράβευσης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Κατά την τελετή, μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο βρισκόταν όλη η οικογένειά του, η σύζυγός του, τα δύο παιδιά τους, η μητέρα του Έλληνα φόργουορντ και ο αδερφός του, Θανάσης, που φορούσε τη φανέλα των Μπακς.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκανε κάποια δήλωση αλλά έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς των Μπακς σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του τον αριθμό «2» και δείχνοντας ότι φετινός του στόχος είναι να φέρει το δεύτερο πρωτάθλημα του ΝΒΑ στο Μιλγουόκι.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ