Μοντέλο, μικρότερη του και ίδια η Μαλέσκου: Όσα δεν γνωρίζατε για την Ασημένια που τρέλανε τον Οικονομόπουλο

Νίκος Οικονομόπουλος: Η νέα σχέση με την Ασημένια Καμτσή

Μια νέα αρχή έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη προσωπική του ζωή με την Ασημένια Καμτσή. Ο τραγουδιστής ήρθε πολύ κοντά με το μοντέλο πριν λίγους μήνες στο Παρίσι ενώ έκαναν τα γυρίσματα του video clip.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» από τον Νίκο Γεωργιάδη, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ασημένια Καμτσή είναι ζευγάρι εδώ και 6 μήνες, κρατώντας τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Όσα δεν γνωρίζατε για τη σύντροφο του Νίκου Οικονομόπουλου

Η νέα σύντροφος του τραγουδιστή κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, αφού έχει ποζάρει ως μοντέλο για τις ανάγκες φωτογράφισης, ενώ ακολούθησε η συνεργασία με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Η καστανόξανθη καλλονή έχει πράσινα μάτια, ύψος 1.75, ενώ συνεργάζεται με γνωστό πρακτορείο μοντέλων.

Μέχρι πρόσφατα, η Ασημένια Καμτσή είχε ιδιωτικό τον λογαριασμό της στο instagram, αλλά πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να το κάνει δημόσιο.

Πως θέλει ο Νίκος Οικονομόπουλος τη σύντροφό του

Σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου το 2021, ο τραγουδιστής περιέγραφε όσα μπορούν να τον κεντρίσουν πάνω σε μία γυναίκα, υπογραμμίζοντας «πρώτα από όλα πρέπει να έχει προσωπικότητα. Δεν μπορώ να είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο, είτε φίλο, είτε σύντροφο, που να μην έχει προσωπικότητα, που να μην έχει χαρακτήρα. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό πρωτίστως. Σίγουρα κοιτάς και την εμφάνιση, δεν το συζητώ. Αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό. Είναι διαφορετικά για κάθε άνθρωπο. Και φυσικά να με εκτιμάει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος φαίνεται πως έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας από την Ασημένια Καμτσή, αφού ο τραγουδιστής είναι 38 ετών, ενώ το μοντέλο, σύμφωνα με φήμες, δεν ξεπερνάει τα 25.

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok