Μοντερνό, τεράστιο και χουχουλιάρικο: Εικόνες από το ονειρεμένο minimal σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σπιταρόνα με την μίνιμαλ διάθεση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός περνάει πολυ καιρό μακριά από το σπίτι του εξαιτίας των περιοδειών και των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ωστόσο ο τραγουδιστής έχει φτιάξει το απόλυτο μίνιμαλ εργένικο σπίτι.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είδαμε πώς είναι και πραγματικά το ζηλέψαμε. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, είναι ένας μοντέρνος εργένης άντρας, ο οποίος θα φροντίσει τόσο για την εξωτερική του εμφάνιση, όσο και για τις λεπτομέρειες του σπιτιού του.

Έχει επιλέξει το κέντρο της Αθήνας, μιας και εδώ και αρκετά χρόνια ζει σε ένα μοντέρνο σπίτι στο Κολωνάκι. Εκεί όπου θα περάσει χαλαρές στιγμές μετά τις εμφανίσεις του στη σκηνή, αλλά και θα υποδεχτεί τους φίλους του.

Πρόκειται για ένα σπίτι με μίνιμαλ διακόσμηση και μπεζ – καφέ αποχρώσεις, κάνοντας το χώρο αρκετά ζεστό και φιλικό.

Δεν είναι εξάλλου λίγες οι φορές, όπου ο τραγουδιστής θα φωτογραφίσει αγαπημένες γωνίες του σπιτιού του ανεβάζοντας στιγμιότυπα στα social media.

Σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις, με το πιάνο να έχει κυρίαρχη θέση μέσα στο σαλόνι του και με γωνιές που ο ίδιος έχει διακοσμήσει.

«Έχω συγκατοικήσει, ναι. Είναι πολύ όμορφο, αλλά θέλει και πάλι ισορροπία. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές που δεν μπορείς να τις ζήσεις όταν μένεις μόνος, αλλά και στιγμές που θέλεις λίγο το χώρο σου», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Εικόνες από το σπίτι του

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη