«Μου αρέσουν μόνο οι άντρες που έχουν εμμονή μαζί μου – πρέπει να κάνει το όνομά μου τατουάζ»

Αναστασία: Η influencer που εχει προκαλεσει σαλο με τις δηλωσεις της

Οι δηλώσεις της γνωστής influencer, εχουν προκαλεσει σαλο με την ιδια να δηλωνει πως επιθυμει συντρόφους οι οποιοι θα εχουν εμμονη μαζι της.

Η Influencer Anastazia εξομολογήθηκε ότι της αρέσει να βγαίνει ραντεβού με άνδρες που έχουν εμμονή μαζί της και δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο – θέλει να κάνουν τατουάζ το όνομά της Xάνει το ενδιαφέρον της για τους άντρες αν δεν είναι «εμμονή» μαζί της – και θα περίμενε ακόμη και να κάνουν ένα τατουάζ με το όνομά της.

“Τίποτα δεν θα με κάνει να χάσω το ενδιαφέρον μου πιο γρήγορα από έναν άντρα που δεν έχει εμμονή μαζί μου”, Αναστασία

Η Influencer Anastazia δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τον πλούσιο τρόπο ζωής της στο Διαδίκτυο, επιδεικνύοντας το μοντέρνο στιλ της. Και σε ένα κλιπ του TikTok που έχει συγκεντρώσει 228.000 προβολές, παραδέχτηκε ότι σβήνει αν ο τύπος δεν της συμπεριφέρεται σαν «πριγκίπισσα». Φορώντας φυσικό μακιγιάζ με τις ελαφρώς κουνημένες τρέσες της κάτω, η σταρ του διαδικτύου έγραψε: «Τίποτα δεν θα με κάνει να χάσω το ενδιαφέρον μου πιο γρήγορα από έναν άντρα που δεν έχει εμμονή μαζί μου.

«Αγαπώ κάποιον που έχει εμμονή, όχι μόνο στην αρχή. Τύπου να με βάλει σε ένα θρόνο. Κάντε ένα τατουάζ με το όνομά μου. Βοηθήστε με να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου όταν είμαι κουρασμένη. Κουβαλήστε τις βαλίτσες μου στο αεροδρόμιο. Το να μου φέρονται σαν απόλυτη πριγκίπισσα είναι ο μόνος τρόπος για μένα και να με αγαπούν όπως αγαπώ».

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024