«Μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ»: Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα στα κακόβουλα σχόλια

Τζούλια Νόβα: «Μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ»

Τζούλια Νόβα: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που προκλήθηκαν με τη δημοσίευση της

Τζούλια Νόβα: Με αφορμή τη δημοσίευσή της, στην οποία ποζάρει με μία λευκή μπλούζα με το λογότυπο CCCP, τα αρκτικόλεξα δηλαδή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και το σφυροδρέπανο σε κόκκινο χρώμα, προκάλεσε θύελλα αρνητικών σχολίων. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να προχωρήσουν σε κακόβουλα σχόλια, με τα περισσότερα να ξεπερνούν τα όρια, μιας και αφορούσαν το μωρό που περιμένει.

Σε συνέχεια της επίθεσης που δέχτηκε η ίδια έκανε μία νέα ανάρτηση απαντώντας στους κακόβουλους χρήστες του διαδικτύου.

Τζούλια Νόβα: «Μου ευχήθηκαν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ»

Η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα και το ξέσπασμά της

«Τελικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει πολύ μεγάλος διχασμός . Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να αγαπάνε ο ένας τον άλλον και να είναι μια γροθιά. Με θλίβει παρά πολύ που ανεβάζοντας μια φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα που απλά μου θύμισε κάτι απο την παιδική μου ηλικία που δεν είχα άσχημες αναμνήσεις αλλά όμορφες , κατάφερε να προκαλέσει τέτοια κακιά στον κόσμο. Κατάφερε να δημιουργήσει μία τόσο άσχημη αντίδραση και κάποιοι να μου ευχηθούν να χάσω την αθώα ψυχή που κυοφορώ.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι . Δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Το ότι μοιράστηκα με σας και είπα κάτι το οποίο βιώσαμε επι Σοβιετικής ένωσης το οποίο δεν συμβαδίζει με αυτά που γράφουν στο Ίντερνετ προφανώς δεν φταίω εγώ για αυτό. Εγώ απλά μοιράστηκα εκείνη την ώρα με εσάς την δίκη μου αλήθεια. Δεν νομίζω πως απαραίτητα έπρεπε να γράψω ψέματα για να μην σας προκαλέσω !

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα