«Μου λείπεις, με ακούς;»: Σπάραξε όλη η Ελλάδα στην πρώτη συναυλία της Φουρέιρα μετά το θάνατο του Madclip – Δεν μπορούσε να τραγουδήσει

by Τόνια Τζαφέρη

“Οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ”

Απίστευτα συγκινητική και σπαρακτική ήταν η στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε σε συναυλία και προσπάθησε να τραγουδήσει την μεγάλη επιτυχία « Μπορεί» μόνη της. Πρόκειται για το τραγούδι που ήταν σε συνεργασία με τον αδικοχαμένο “Mad Clip” και που το καλοκαίρι τους βλέπαμε να το τραγουδούν επί σκηνής μαζί και να ξεσηκώνουν ολόκληρο το κοινό.

Μπορεί η ημέρα θετικής ενέργειας να ήταν γεγονός για άλλη μια χρονιά, η σκηνή της Amita Motion όμως λύγισε από το σπαραγμό της Ελένης Φουρέιρα. Η οποία πλάνταξε στο κλάμα για τον αγαπημένο της Mad Clip, την ώρα που τραγουδούσε το «Μπορεί».

Στην προσπάθειά της να σταματήσει να κλαίει, η Ελένη Φουρέιρα αποχαιρέτησε για ακόμα μία φορά τον Mad Clip. Άλλωστε ήταν και ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδαν εν ζωή, μιας και τραγούδησαν μαζί στον γάμο φιλικό τους ζευγαριού.

H φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη για την Ελένη Φουρέιρα, που προσπαθούσε να ξεκινήσει να τραγουδάει αλλά δεν της έβγαινε η φωνή από τα κλάματα.

«Μου λείπεις, με ακούς;»: Σπάραξε όλη η Ελλάδα στην πρώτη συναυλία της Φουρέιρα μετά το θάνατο του Madclip – Δεν μπορούσε να τραγουδήσει

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ κοντά μας», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε το βίντεο με την συγκίνηση της Ελένης Φουρέιρα επί σκηνής

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν