“Μου πήρε τρεις μέρες να στολίσω το δέντρο μου”, Τζούλια Νόβα

by Τόνια Τζαφέρη
“Μου πήρε τρεις μέρες να στολίσω το δέντρο μου”, Τζούλια Νόβα

Κάνει ξενάγηση στο πολυτελές και γιορτινό διαμέρισμα της

Την γνωρίσαμε μέσα από τον “Τροχό της τύχης” και πλέον είναι μια ευτυχισμένη νέα μανούλα, η οποία φροντίζει το νεογέννητο και την δική της οικογένεια.

Η Τζούλια Νόβα άνοιξε την πόρτα του υπερπολυτελούς διαμερίσματός της στην κάμερα του «Happy Day» και την Ελένη Μουστάκη και εντυπωσίασε. Μίλησε μάλιστα και για τους λόγους που έφυγε από την τηλεόραση.

Η όμορφη Τζούλια Νόβα ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή και στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αποκάλυψε λεπτομέρειες γύρω από τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από τον «Τροχό της τύχης».

“Μου πήρε τρεις μέρες να στολίσω το δέντρο μου”, Τζούλια Νόβα

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα

«Εντάξει, υπήρξαν διάφορα, δεν θέλω τώρα να τα πω on camera. Όταν υπάρχει πίεση να γίνονται πολλά γυρίσματα μέσα στην ημέρα, υπάρχουν και πολλές εντάσεις» και συμπλήρωσε:

«Ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Αισθάνθηκα ότι πλέον δεν είχε να μου δώσει κάτι, όπως δεν είχα να δώσω κάτι κι εγώ». Ωστόσο η Τζούλια Νόβα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έγιναν και κάποια πράγματα που την στενοχώρησαν.

«Πολλές φορές δεν μπορούσα να περπατήσω, με πονούσε η μέση και τα γόνατά μου. Κάποιοι με κρατούσαν και μου έλεγαν: «Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω». Υπέφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά».

Προτεινόμενα