«Μου την είπες μόλις;»: Ο κακός χαμός στον αέρα της εκπομπής με την Φαίη Σκορδά και την Έλενα Χριστοπούλου

by Εύα Ζαχαριάδη

Φαίη Σκορδά: Αναστάτωση στον αέρα του ΣΚΑΙ με την Έλενα Χριστοπούλου

Ένας χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ με την Φαίη Σκορδά και την Έλενα Χριστοπούλου να αρπάζονται την στιγμή που συζητούσαν για το θέμα του GNTM και του bullying στο ριάλιτι.

Αφορμή της έντασης αυτής ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και την Φαίη Σκορδά στάθηκαν τα όσα είπε η Βίκυ Καγιά μετά τις κατηγορίες για bullying στο GNTM.

«Μου την είπες μόλις;»: Ο κακός χαμός στον αέρα της εκπομπής με την Φαίη Σκορδά και την Έλενα Χριστοπούλου

Φαίη Σκορδά: Ο έντονος διάλογος με την Έλενα Χριστοπούλου

«Ο τρόπος μας δεν αλλάζει, παραμένει με όποιον έχουμε απέναντί μας. Από την άλλη δε θα ξεχάσω. Και εσένα έχουμε σχολιάσει. Δεν πάει να πει ότι δεν εκτιμώ εσένα ή την Καγιά. Όταν ήταν τα κορίτσια πάνω και είχαν υψοφοβία και τους έλεγες “κάντο”. Τις πίεζες, κλαίγανε.

Εσύ πως το έκανες τότε; Δεν σου την είπα, απλώς θέλω να ξεκαθαρίσω ότι πολλές φορές είναι άλλο να σχολιάζουμε συγκεκριμένες αντιδράσεις και γεγονότα και άλλο να μιλάμε για μια ολόκληρη προσωπικότητα και πορεία ενός ανθρώπου. Για αυτό τον λόγο έρχομαι σε σένα και σου λέω. Και εσύ τότε τα ίδια δεν έκανες;».

Με τη σειρά της η Έλενα Χριστοπούλου της απάντησε: «Θα σου εξηγήσω. Άλλο το casting και άλλο το να έχει μπει ένα παιδί σε ένα σπίτι και να λέει let’s do it. To casting πας, δεν ξέρεις. Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεις κριτές και παραγωγή. Όταν όμως μπαίνεις στο σπίτι και πρέπει να γίνεις ανταγωνιστικός, πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα και τηλεοπτικά. Εγώ εκεί έμπαινα. Δεν πίεζα τα κορίτσια.

Ήμουν μαζί τους για να δω αν θα τα καταφέρουν. Κάποιες τα κατάφεραν, κάποιες δεν τα κατάφεραν. Επίσης το GNTM είχε κερδίσει για πάρα πολύ καιρό το πραγματικό, το αληθινό. Δεν είναι απλά ένα ριάλιτι. Τα παιδιά που βγήκαν έχουν κάνει πράγματα και έχουν βγάλει χρήματα. Επειδή περνάμε χαλεπούς καιρούς, πρέπει να έχουμε τη μπάλα χαμηλά. Αυτό ήθελα να πω».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν