«Μου την έστειλαν πρωί-πρωί»: Η Ελένη Μενεγάκη έμεινε άφωνη μόλις είδε αυτή τη φώτο στο κινητό της

Ελένη Μενεγάκη: Τι σχέση έχει η Ελένη Φουρέιρα με την Αμάλ Αλαμουντίν;

Το πρωί της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές στην εκπομπή της, μια φωτογραφία που της έστειλαν και έπαθε πλάκα.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια υπογράμμισε στον αέρα της εκπομπής “Ελένη” «βγήκε φωτογραφία που μου την έστειλε η Ηλιάνα και έτσι που ήμουν μέσα στην τσίμπλα, που δεν είχα ανοίξει το μάτι και κάνω να δω στο κινητό μου το μήνυμα και λέω «ποιος είναι; Είναι η Φουρέιρα με χαμόγελο Εύη Αδάμ;» και πρόσθεσε ότι μπέρδεψε την Αμάλ Αλαμουντίν με την εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Μενεγάκη: Οι απορίες της παρουσιάστριας για τα φίλτρα

Μάλιστα, έδειξε τη φωτογραφία και στη συνέχεια εξέφρασε τις απορίες της, επισημαίνοντας «πείτε μου είναι μακιγιάζ ή φίλτρα; Θέλω να μου πείτε γιατί εγώ είμαι άσχετη… Το πρόσωπό της είναι αλλαγμένο… Δείξτε μου και μία φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα…».

Τότε η Ελιάνα Χριστικοπούλου σημείωσε ότι όταν μία μέρα η παρουσιάστρια ήταν στην κουζίνα, είχε βάλει φίλτρα σε μία φωτογραφία και όντως υπήρχε μεγάλη διάφορα.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε χιουμοριστικά «άρα έχω να καταθέσω Ελένη μου ότι εν ώρα δουλειάς, κάθονται και παίζουν με τα φίλτρα» Και ξέσπασαν σε γέλια.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη