“Μούδιασε” η παρουσιάστρια: Το ευχαριστήριο μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη στη Σίσσυ Χρηστίδου και η αμηχανία

Πέτρος Φιλιππίδης: Το ευχαριστώ στη Σίσσυς Χρηστίδου

Ο Μιχάλης Δημητράκοπουλος, δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μετέφερε ένα μήνυμα του πρώην ηθοποιού στη παρουσιάστρια.

Για την αγωγή που προτίθεται να κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε σήμερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο δικηγόρος, μάλιστα, αποκάλυψε στην παρουσιάστρια το μήνυμα που της έστειλε ο ηθοποιός.

«Όποιος αυτή τη στιγμή εξακολουθεί και λέει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι βιαστής, τι πιστεύετε ότι θα κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης; Δεν θα ασκήσει τα έννομα δικαιώματά του; Δεν θα κάνει μια αγωγή; Για την κυρία Αναστασοπούλου η εντολή που έχει δώσει ο κύριος Φιλιππίδης είναι να προχωρήσουμε στις αγωγές.

Εγώ θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια στον κύριο Φιλιππίδη γιατί ανασκεύασε λίγο τις δηλώσεις της η κυρία Αναστασοπούλου. Εμένα δεν μου αρέσει να κάνω άσκοπες αγωγές γιατί η ουσία τώρα είναι το εφετείο. Αλλά αν ο κύριος Φιλιππίδης επιμείνει, οι αγωγές θα γίνουν από Δευτέρα», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μετέφερε και το μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δημόσια σας λέω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αναγνωρίζει ότι μέσα από την εκπομπή σας κυρία Χρηστίδου τού δώσατε τη δυνατότητα να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Αυτό σας το λέω γιατί μου είπε ο Φιλιππίδης να σας το πω».

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό προσπάθησαν να κάνουν όλες οι εκπομπές, κύριε Δημητρακόπουλε, δεν νομίζω να έχετε παράπονο. Η πλευρά σας έχει ακουστεί παντού».

«Όλες οι εκπομπές, και του Λιάγκα και της Καινούργιου, αλλά όμως εσείς δώσατε περισσότερο βήμα. Όχι ότι βάλατε σε δεύτερη μοίρα τις γυναίκες που καταγγέλλουν. Πάντα οι γυναίκες θα πρέπει να καταγγέλλουν γρήγορα, θα είμαστε δίπλα τους και το metoo θα επικρατήσει», απάντησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Το μήνυμα του Πέτρου Φιλιππίδη στη Σίσσυ Χρηστίδου

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα