Μούδιασμα για χιλιάδες τηλεθεατές: Η έκτακτη ανακοίνωση του ANT1 για παύση του Ράδιο Αρβύλα

Αντώνης Κανάκης: Η προσωρινή διακοπή του «Ράδιο Αρβύλα»

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε όλες τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή αλλά και πότε θα ξαναβγεί η εκπομπή στον αέρα.

«Aυτή είναι η τελευταία εβδομάδα εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα για το 2022. Ο λόγος βέβαια είναι το Μουντιάλ που έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί οι ανάγκες του Μουντιάλ για τα διαφημιστικά πακέτα που πρέπει να παίζουν πριν το παιχνίδι, αλλά και για τις ζωντανές συνδέσεις που θα γίνονται με τα γήπεδα πριν το παιχνίδι, είχαν ως αποτέλεσμα στο 8 με 9 που βγαίνουμε εμείς στον αέρα, να μειωθεί τόσο πολύ ο χρόνος που χάνεται το νόημα. Οπότε θα σας αφήσουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας χωρίς να το θέλουμε καθόλου, πιστέψτε μας», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Αντώνης Κανάκης: Το επόμενο ραντεβού των Ράδιο Αρβυλά μετά την παύση

«Οπότε θα σας αφήσουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας χωρίς να το θέλουμε καθόλου, πιστέψτε μας. Γιατί πάνω που ζεσταθήκαμε και κάναμε 20 επεισόδια. Μετά το Μουντιάλ είναι οι γιορτές, αλλά μάλλον θα τα πούμε το ’23, όταν τελειώσουν όλα αυτά» κατέληξε ο παρουσιαστής μιλώντας για την εκπομπή.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ