Μουτίδου – Λατινοπούλου, σημειώσατε άσσο και καλή σας μέρα

by Αντώνης Βαλμάς

Μουτίδου – Λατινοπούλου: Η Σοφία Μουτίδου έδωσε την καλύτερη απάντηση

Μουτίδου – Λατινοπούλου: Μπορεί να έχουν περάσει μερικές μέρες από τότε που η Αφροδίτη Λατινοπούλου άφησε ελεύθερο στον ιντερνετικό κόσμο το βίντεο που ασχολείται με τρίχες και ραγάδες.

Όμως η θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε, δεν λέει να κοπάσει. Η αλήθεια είναι πως η πλειοψηφία του κόσμου, ιδίως στα social media, φαίνεται πως θέλει να προχωρήσει παρακάτω. Και αυτό καθώς θεωρεί ότι έδωσε ήδη παραπάνω αξία από αυτή που έπρεπε.

Μουτίδου - Λατινοπούλου, σημειώσατε άσσο και καλή σας μέρα

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι το θέμα ξεχάστηκε. Ήδη, διάφορα άτομα, γνωστά και μη, πήραν θέση και εξέφρασαν την αντίθεσή τους απέναντι στα όσα είπε η πολιτεύτρια με τη ΝΔ (η οποία κράτησε αποστάσεις), με τις γυναίκες κυρίως να δηλώνουν η μία μετά την άλλη ότι αγαπούν το σώμα τους, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα τους.

Πριν από μερικές ώρες, ήταν η σειρά της Σοφίας Μουτίδου να δώσει την δική της απάντηση.

Η ηθοποιός, έφτιαξε και ανήρτησε ένα βίντεο και απαντάει σχεδόν σε κάθε ατάκα του αρχικού βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Τρολάροντας φυσικά με άκρως χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει σε πολλές περιπτώσεις.

Είναι τα λόγια της Σοφίας Μουτίδου η απάντηση που θέλαμε στο «αισθητικό» μανιφέστο που μας έκανε να αναρωτηθούμε σε ποια εποχή ζούμε; Είναι. Επανάσταση και τρίχα, λοιπόν, από την ηθοποιό που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Να αγιάσει το στόμα σου! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

Ανοίγεις τα social media και είναι όλες πανέμορφες, πανέξυπνες, υπεραδύνατες, ευτυχισμένες σε διάφορες τοποθεσίες, γυμνασμένες, με φοβερές βυζάρες, καλά τα λες».

Η ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα