Μύκονος: Στα όρια της… λιποθυμίας – Νεαρή βγήκε στα Ματογιάννια χωρίς εσώρουχο

Μύκονος: Νεαρή βγήκε στα Ματογιάννια χωρίς εσώρουχα

Μύκονος: Το κοσμοπολίτικο αυτό νησί, τελικά ελκύει κόσμο και τουρίστες από κάθε γωνιά της γης. Επισκεπτόμενος το νησί, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα και κυρίως να έχεις μυαλό και μάτια ανοιχτά. Γιατί οι υπερβολές ή οι ‘’παραξενιές’’ δίνουν και παίρνουν σε αυτό το νησί. Τραβώντας τα βλέμματα και αφήνοντας ορισμένους κατάπληκτους.

Αυτήν την φορά, δεν πρόκειται για κάποιον διάσημο του Χόλιγουντ που κατέφθασε στον νησί. Αλλά για μια  νεαρή τουρίστρια η οποία… κοινώς, το τερμάτισε στην Μύκονο.

Τη βόλτα της στη Μύκονο και τα σοκάκια της θέλησε να κάνει μια εντυπωσιακή τουρίστρια μόνο που φεύγοντας από το ξενοδοχείο της μάλλον ξέχασε να φορέσει εσώρουχα.

Φυσικά και ο καθένας έχει το δικαίωμα να βγει όπως νιώθει καλύτερα έξω, ωστόσο κάποιες φορές καλό είναι να υπάρχει και ένα μέτρο. Άφησε κατάπληκτους το ανδρικό κοινό, ενώ ακόμη και το μακιγιάζ της, ήταν στα όρια του extravagant.

Η νεαρή έβαλε ένα κόκκινο φόρεμα και άφησε πολύ λίγα στη φαντασία όσων τη χάζευαν να περπατά την ώρα που εκείνη χάζευε το κινητό της.

H κάμερα του Mykonoslivetv ήταν φυσικά εκεί και απαθανάτισε το στιγμιότυπο, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει σε όλη την χώρα.

Δείτε την νεαρή τουρίστρια στο νησί της Μυκόνου

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί