Μύρισε… καλοκαίρι με χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη: Έρχονται υπέροχες μέρες από τον Ιούνιο κι έπειτα για Ταύρους, Καρκίνους και 5 ακόμη ζώδια

by Newsroom i-diakopes.gr
Μύρισε… καλοκαίρι με χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη: Έρχονται υπέροχες μέρες από τον Ιούνιο κι έπειτα για Ταύρους, Καρκίνους και 5 ακόμη ζώδια

Το… καλοκαιράκι έρχεται με τον Κώστα Λεφάκη να αναφέρεται σε υπέροχες μέρες, που έρχονται στη διάρκεια του Ιουνίου, αλλά και πιο πέρα από το συγκεκριμένο μήνα.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, η σύνοδος Ερμή με Ουρανό σημαίνει πως κυριαρχούν ασυνήθιστα γεγονότα και αιφνίδια περιστατικά αλλάζουν προγράμματα και προθέσεις

ΚΡΙΟΣ

Ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες και προγραμματίστε ένα σεμινάριο επιμόρφωσης για τη δουλειά σας ή φροντίστε απλώς να καλλιεργήσετε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας κουραστικός μήνας έφτασε στο τέλος του και μια διαφορετική μέρα ξεκινάει από αύριο για εσάς. Οι τρυφερές και ζωντανές συζητήσεις θα φορτίσουν τις άδειες μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απελευθερωθείτε από ψυχολογικές μεταπτώσεις και εμβαθύνετε περισσότερο στις καταστάσεις, κάντε επανεκτιμήσεις ξεκινώντας μέσα από το ίδιο σας το σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούνιος που έρχεται σας δίνει υποσχέσεις για τις προσωπικές όσο και για τις κοινωνικές σας επαφές. Μέσα στις πολλές σας δραστηριότητες βρείτε χρόνο για διασκέδαση.

ΛΕΩΝ

Είστε άνθρωποι ανήσυχοι, έξυπνοι και σίγουρα μπορείτε να δημιουργήσετε συνθήκες αποδοτικότερης εργασίας που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε την καταπιεστική συμπεριφορά απέναντι στους δικούς σας καθώς και τις υπερβολικές απαιτήσεις. Μην τους κάνετε να νιώθουν απόρριψη, αφού κατά βάθος νοιάζεστε γι’ αυτούς.

ΖΥΓΟΣ

Κάντε τη σημερινή μέρα αλλά και το νέο μήνα που έρχεται, ένα βήμα προσέγγισης στο αγαπημένο σας πρόσωπο, ή σε κάποιους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας.

Μύρισε… καλοκαίρι με χρήμα από τον Κώστα Λεφάκη: Έρχονται υπέροχες μέρες από τον Ιούνιο κι έπειτα για Ταύρους, Καρκίνους και 5 ακόμη ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα θα μπορούσε να είναι δύσκολη και εκρηκτική για την ψυχοσωματική σας υγεία, διώξτε μακριά ό,τι σας επιβαρύνει ψυχολογικά και σας προκαλεί ηττοπάθεια, ευθιξίες και ανασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διοχετεύστε την επιρροή του Ήλιου και του Ποσειδώνα σε ένα ταξίδι, είτε είναι ρομαντικό είτε είναι για αναψυχή ή απλώς για αναζήτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο φωτεινός Ήλιος σας δίνει κάθε δυνατότητα να προωθήσετε ένα νέο και πιο επιτυχημένο πρόγραμμα συνεργασίας που θα οδηγήσει στην επαγγελματική και στην κοινωνική σας καταξίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και στην προσωπική σας ζωή, δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό, με αισιοδοξία και γνώση, με ευφυΐα και δυναμισμό.

ΙΧΘΕΙΣ

Η διάθεσή σας καλυτερεύει την τελευταία μέρα του μήνα, αφήστε λοιπόν να μπει στη ζωή σας η τρυφερότητα, διαγράψτε το παρελθόν και καλωσορίστε τον έρωτα.

Πηγή: Elle.gr

Προτεινόμενα