Μυστήριο με την υγεία της Μπέλα Χαντίντ: Τα μελανιασμένα πόδια και οι επίδεσμοι στην πλάτη που τρόμαξαν τους ακόλουθους

Μπέλα Χαντίντ: Δείτε τις φωτογαρφίες που προκάλεσαν ανησυχία

Η Μπέλα Χαντίντ έχει προκαλέσει μυστήριο γύρω από το πώς απέκτησε τα μελανιασμένα πόδια και τους επιδέσμους στην πλάτη που η ίδια πόσταρε.

Πιο συγκεκριμένα, η 26χρονη καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Στο πρώτο στιγμιότυπο η Μπέλα Χαντίντ μας ποζάρει με γυρισμένη την πλάτη, η οποία είναι γεμάτη επιδέσμους.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο μας δείχνει τα μελανιασμένα πόδια της ενώ στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε μια σύριγγα με κόκκινο υγρό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που οδήγησε στο νοσοκομείο το γνωστό μοντέλο, αλλά ούτε και η ίδια έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν το περασμένο Σάββατο στη Σάντα Μόνικα. Η Μπέλα Χαντίντ βρέθηκε κανονικά στο πλατό για την προγραμματισμένη της φωτογράφιση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάποιο πρόβλημα υγείας. Εκπρόσωποι των ξένων μέσων ενημέρωσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της για μια δήλωση. Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει δώσει καμία απάντηση.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα