«Να δούμε γιατί πονάει τόσο»: Στιγμές αγωνίας για την κόρη της Ελένης Χατζίδου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων της

Ελένη Χατζίδου: Τα νεότερα για την υγεία της μικρής Μελίτας

Η μικρή κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου υπέφερε με έντονους πόνους και το ζευγάρι παρουσιαστών την πήγαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις και έλεγχο.

Σήμερα, μέσα από βίντεο στο instagram η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε το γεγονός ότι βγήκαν οι πρώτες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως η Μελίτα δεν έχει παιδική αρθρίτιδα, όπως και αρχικά θεώρησαν. Ωστόσο η ίδια αναφέρει πως θα πρέπει να τις δει η γιατρός τους, προκειμένου να περάσουν ενδεχομένως σε νέες εξετάσεις ώστε να βρουν πού οφείλονται οι πόνοι της μικρής τους.

Η Ελένη Χατζίδου για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της μικρής Μελίτας

Αγαπημένοι μου και αγαπημένες μου, σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για το ενδιαφέρον. Ξέρουμε πόσο πολύ το έχετε στην καρδιά σας το Μελιτάκι μας. Η γνωμάτευση είναι καλή, όλα πεντακάθαρα, τέλεια! Δεν έχει δει ακόμα η γιατρός μας τα αποτελέσματα, αλλά ξέρετε, σαν πρώτη γνωμάτευση φαίνονται όλα πεντακάθαρα και το μωράκι δεν φαίνεται να έχει κάτι!

Οπότε, αποκλείουμε την παιδική αρθρίτιδα. Οπότε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να δούμε τώρα για ποιον λόγο πονάει τόσο. Δεν ξέρω τι εξήγηση μπορεί να δώσει η γιατρός. Πραγματικά σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για το ενδιαφέρον σας. Να περνάτε τέλεια, να περάσετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν, να είστε χαρούμενοι, υγιείς. Ευχαριστούμε πολύ», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Related posts

Τον έπιασαν οι κάμερες, πήρε φόρα και πήδηξε: Η τραγική ιστορία του 34χρονου Αντώνη που αυτοκτόνησε στον Λευκό Πύργο

Ο κακός χαμóς σήμερα με την Θεοφανία Παπαθωμά και όσα είπε για την αφρικανική σκόνη

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή – Ανταποκρίθηκε στις οδηγίες των γιατρών