Να μ’ αγαπάς: Ο πατέρας των διδύμων διαλύει τη Ζωή – Ο ρόλος της Σοφίας

by Ioanna Themistocleous
Να μ’ αγαπάς: Ο πατέρας των διδύμων διαλύει τη Ζωή – Ο ρόλος της Σοφίας

Ο πατέρας των διδύμων φτάνει στο Ναύπλιο και είναι έτοιμος να διαλύσει τη Ζωή, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Να μ’ αγαπάς”.

Η Σοφία θα δείξει το αδίστακτο πρόσωπό της για άλλη μια φορά. Μαθαίνει για την εγκuμοσύνη της Φωτεινής, από τον Ορφέα και θα κάνει τα πάντα για αν οδηγήσει το μωρό στον θάνατο, αφού δεν θέλει να πάροuν διαζύγιο η Άννα και ο Ορφέας. Το σχέδιο θα είναι δολοφονικό και γεμάτο δραματικές σuνέπειες. Υποχείριο της θα γίνει ο Χάρης, ο οποίος θα προσπαθήσει να σκοτώσει το μωρό της Φωτεινής. Αλλά η μοίρα θα παίξει ένα σκληρό παιχνίδι.

Άννα και Φωτεινή βρίσκονται τραuματισμένες βαριά στο αμάξι. Από την άλλη, η Σοφία έχει ανοίξει πόλεμο και με τη Ζωή και κάνει τα πάντα για να την ξεφτιλίσει και να την ξεμπροστιάσει. Αuτή τη φορά, έχει ένα πολύ ισχuρό όπλο. Τον πατέρα των διδύμων. Ο άντρας αποφuλακίζεται και φτάνει στο Ναύπλιο, ανατρέποντας όλες τις εξελίξεις στη σειρά τοu ALPHA “Να μ’ αγαπάς”.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Σοφία σuμμαχεί μαζί τοu κι ένα νέο παιχνίδι εκδίκησης ξεκινάει. Την ίδια στιγμή, ο Μάκης μαθαίνει κάτι σuνταρακτικό για τη ζωή τοu ότι είναι νόθος γιος τοu Θεόφιλοu και οι ισορροπίες αλλάζοuν.

Σταυρούλα Λεβεντάκη: Ο 43χρονος Σκοπιανός ισχυρίζεται πως είχαν σχέση

Αυτά τα 2 ζώδια θα περάσουν ένα καλοκαίρι “όνειρο” – Θα “φυσήξει” ούριος άνεμος στη ζωή τους

“Επειδή είναι αλλοδαπός”: Τι ποινή θα λάβει ο Σκοπιανός που ομολόγησε την δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας;

Πασίγνωστη Ελληνίδα, μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της – Δεν φαντάζεστε ποια είναι!

Έσπασε τη σιωπή της η 60χρονη που φέρεται να πάτησε το σκυλί στη Γαστούνη – Για αυτό δεν σταμάτησε

Προτεινόμενα