«Να βλέπεις τη μητέρα σου έτσι»: Βούρκωσε στον αέρα ο Βασίλειος Κωστέτσος για την απώλεια που τον συγκλόνισε

Βασίλειος Κωστέτσος: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

O Έλληνας σχεδίασης εμφανίστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και έδωσε και εκ βαθέων συνέντευξη, στην οποία μίλησε για όλα και κυρίως για τις δύσκολες στιγμές με την υγεία του αλλά και την απώλεια των γονιών του:

“Εγώ είχα ένα φύσημα, όπως τα περισσότερα αγόρια. Με παρακολουθούσαν και μου είχαν πει να προσέχω με το τσιγάρο, γιατί κάπνιζα τέσσερα πακέτα την ημέρα. Και ήταν ο λόγος που γύρισα στην Αθήνα από Νέα Υόρκη. Ήθελα να καπνίσω. Κάποια στιγμή έκανα κάποιες εξετάσεις και μου είπε ο καρδιολόγος μου ότι η βαλβίδα ήταν πολύ στενή και το αίμα δεν κυκλοφορεί. Τότε μου είπε ότι αν δεν κάνω την εγχείρηση, θα μείνω στον τόπο. Εγώ λέω πλάκα μου κάνει; Αρχίζω διάφορα γιατροσόφια, μπας και ξεβουλώσει η βαλβίδα και πέφτω στο μεγάλο δίλημμα τι εγχείρηση να κάνω…» ανέφερε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Βασίλειου Κωστέτσου για την εγχείρηση

«Σκεφτόμουν να κάνω με μεταλλική λαβίδα που θα με άνοιγαν από πάνω ως κάτω και είναι εφ’ όρου ζωής ή να κάνω ρομποτική με βαλβίδα χοίρου, ταύρου ή μοσχαριού αλλά αυτή σου δίνει ένα όριο στα 15 χρόνια. Μπορεί όμως στα 5 χρόνια να χαλάσει. Έκανα τη δεύτερη» είπε χαρακτηριστικά κι έδειξε την ουλή από την εγχείρηση.

«Είμαι καλά τώρα αλλά είμαι πολύ ευάλωτος από τους θανάτους των γονιών μου. Έζησα το τέλειο με τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου και ταυτόχρονα έζησα και το δυσοίωνο του θανάτου. Να βλέπεις τη μητέρα σου έτσι… Στο τέλος της έκαναν τραχειοστομία» συνέχισε ο Βασίλειος Κωστέτσος, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά του.

Related posts

Αληθινή ιστορία: «Ζηλεύω την ίδια μου την κόρη επειδή είναι νέα και πιο όμορφη, το ομολογώ»

Βασίλειος Κωστέτσος για την Κιβωτό του κόσμου: «Κανένα ίδρυμα δεν είναι όπως φαίνεται, όλα κάτι κρύβουν»

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Έλενα Παπαρίζου: Φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του Ανδρέα Καψάλη μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Καθηλώνει ο Γιάννης Σμαραγδής για τον θάνατο της γυναίκας του: «Έχω την αγωνία ότι όταν θα “φύγω” δεν θα την βρω εκεί που έχει πάει»

Ξεπέρασε την Σκορδά, έχει προχωρήσει ο Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η 35χρονη καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά

Βραστόγαλο όπως παλιά: Το φαγητό που μεγάλωσε τις γενιές των γονιών μας και των παππούδων μας

«Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος»: Σούσουρο με τη νέα εικόνα του Βασίλειου Κωστέτσου, η παραμόρφωση μετά από επέμβαση

Άγιος Παΐσιος: Οι προφητείες, η πίστη στον Θεό, στιγμές από το μέτωπο του 40 και η αγάπη για την Ελλάδα

«Μου ανάβεις τα λαμπάκια»: Της τρελής στον αέρα του Πρωινού σχετικά με την υπόθεση στα Σεπόλια