«Να ζητήσω εγώ συγνώμη που έκανα σαρδάμ;»: Η απάντηση του Γεωργιάδη για το «Ακετονούμπο» του 2018

Γεωργιάδης για Αντετοκούνμπο: Να απολογηθούν όσοι τον πολεμούν για αυτό το λάθος εδώ και δύο χρόνια

Γεωργιάδης για Αντετοκούνμπο: Το 2018 ένα σαρδάμ πρόδωσε τον νυν Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ο ίδιος φαίνεται να αποδίδει τη λάθος προφορά του ονόματος του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μια κακή στιγμή και ένα άτυχο σαρδάμ. Συγκεκριμένα, τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης βάφτισε τον Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα ως «Ακενοτούμπο». 

Σήμερα, απαντώντας σήμερα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη, ζήτησε να απολογηθούν όσοι τον πολεμούν γι αυτό το λάθος εδώ και δύο χρόνια, ενώ χαρακτήρισε τους «ΣΥΡΙΖαίους», Φαρισαίους, υποκριτές και ψεύτες.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και απαντώντας στην ερώτηση του Γιάννη Πουλακίδα, δημοσιογράφου της «Αυγής», ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Να ζητήσω συγγνώμη που έκανα σαρδάμ; Τώρα μιλάτε σοβαρά; Από την πρώτη μέρα είπα ότι έκανα σαρδάμ. Δεν έχετε κάνει εσείς σαρδάμ στη ζωή σας; Συγγνώμη πρέπει να μου ζητήσουν όλοι αυτοί, και κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, που με βρίζουν εδώ και δύο χρόνια για ένα σαρδάμ, που το είπα στην ίδια εκπομπή συγγνώμη που έκανα σαρδάμ. Για να τελειώνουμε, αλλά τέτοιοι είστε, όχι εσείς προσωπικά, οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Φαρισαίοι, υποκριτές και ψεύτες. Λες και δεν έχει κάνει σαρδάμ ο Τσίπρας στη ζωή του και κάνει κριτική στο δικό μου το σαρδάμ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με το σαρδάμ του Άδωνι Γεωργιάδη

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει