«Ναι τον απάτησα, ήταν μεγάλο λάθος»: Σπάνια εξομολόγηση από την Τατιάνα Στεφανίδου για πρώτη φορά

by Newsroom i-diakopes.gr
«Ναι τον απάτησα, ήταν μεγάλο λάθος»: Σπάνια εξομολόγηση από την Τατιάνα Στεφανίδου για πρώτη φορά

Τατιάνα Στεφανίδου: Δεν μάσησε τα λόγια της για ακόμια μια φορά

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τους ανθρώπους που δεν μασούν τα λόγια τους.

Δεν κρύβει, ότι πλέον έχει βρει τον άντρα της ζωής της και μαζί έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν, αλλά δεν ήταν πάντα όλα ιδανικά στη ζωή της, αφού στο παρελθόν είχε αποκαλύψει, ότι έχει απατήσει.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε χωρίς αναστολές, ότι έχει απατηθεί αλλά κι έχει απατήσει. Και μάλιστα, για τη δική της απιστία αναγνωρίζει, ότι ήταν το μεγάλο λάθος της, για το οποίο μετανιώνει ακόμη και σήμερα.

Η εξομολόγηση της Τατιάνας Στεφανίδου

“Ναι, με έχουν απατήσει αλλά κι εγώ έχω απατήσει”, έχει εξομολογηθεί η πανέμορφη παρουσιάστρια η οποία προκαλεί σοκ με τις αποκαλύψεις της. “Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει” αναφέρει χαρακτηριστικά. “Θα έπρεπε να πω ‘τελειώνουμε’ και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε”.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, βρισκόταν σε μια σχέση η οποία όμως φαινόταν, ότι είχε ημερομηνία λήξης και μάλιστα το τέλος της θα γινόταν σύντομα. “Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως, ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο”.

Μάλιστα, λέει, ότι ο σύντροφός της έμαθε για την απιστία της και η αντίδρασή του ήταν πολύ άσχημη, χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως δεν αναφέρει και όταν έπεσε εκείνη θύμα απιστίας. Το μόνο που παραδέχεται είναι ότι έχει απατηθεί και αυτό της κόστισε πάρα πολύ…

Προτεινόμενα