Νανά Ειλικρινή: Ο γάμος με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και η σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Νανά Ειλικρινή: Η άγνωστη δεύτερη σύζυγος του μεγάλου ηθοποιού

Όλοι θυμόμαστε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά λίγοι θυμούνται πως ο ηθοποιός είχε χωρίσει με την Αλίκη και είχε παντρευτεί για δεύτερη φορά με μια γυναίκα που τον καθόρισε μετά την Αλίκη.

Ο σούπερ σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε τη Νανά Ειλικρινή, με την οποία έμεινε μαζί έως το 1990, οπότε και χώρισαν οι δρόμοι τους. Με την ευκαιρία δείτε τα «καρφιά» του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον πατέρα του.

Η Νανά Ειλικρινή ήταν μια γυναίκα, η οποία αγάπησε πολύ και τον γιο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννη, και εκείνος στο βιβλίο «Έχω ένα μυστικό» τη χαρακτηρίζει πολυαγαπημένη, αλλά και «πυροσβέστη» αφού ήταν εκείνη που δρούσε σαν «ασπίδα» στις σχέσεις με τον πατέρα του.

Μάλιστα, η Νανά Ειλικρινή έκανε και πολύ καλή παρέα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Νανά είχε γίνει πολύ καλή φίλη με την Αλίκη και της μιλούσε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της. Όταν η Νανά παρουσιάστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε: «Η Αλίκη κι εγώ κάναμε στρατό με τον Δημήτρη».

Νάνα Ειλικρίνη: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Η δημοσιογράφος Ελενα Μακρή-Λυμπέρη έχει ανεβάσει στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες από τον γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τη Νανά Ειλικρινή, στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

«Ο δεύτερος γάμος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχε τελεστεί σε στενό κύκλο, σε αντιδιαστολή με αυτόν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Οι σπάνιες αυτές φωτογραφίες από το άλμπουμ της Νανάς Ειλικρινή είχαν παραχωρηθεί στον Μάκη Δελαπόρτα για μια φωτό-βιογραφία του αξέχαστου ηθοποιού λίγο μετά τον θάνατο του το 2004. Έπειτα από το χωρισμό του από την Αλίκη ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε το 1975 την Νανά Ειλικρινή, με την οποία έμειναν μαζί μέχρι το 1990», γράφει στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

«Πήγε κι έγινε ρεζίλι, δεν μπορείς να παίζεις τέτοιους ρόλους»: Η Μέλπω Ζαροκώστα αποκαλύπτει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Μαρία Ιωαννίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Και εμένα μου την έπεσε, του είπα όχι και το σεβάστηκε»

Εικόνες που ανατριχιάζουν: Πώς είναι σήμερα ο τάφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Μεγάλη Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν την γιούχαραν, έκλεισε τα στόματα με 2 λέξεις και σείστηκε το θέατρο από το χειροκρότημα

«Δε θέλω να σε ξαναδώ»: Ο ομηρικός καβγάς Αλίκης Βουγιουκλάκη-Δημήτρη Παπαμιχαήλ που έφερε την ρήξη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η απόπειρα αυτοκτονίας, η εγκυμοσύνη, το κρυφό τάμα και το φλέρτ του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ολόκληρο αρχοντικό: Έτσι είναι σήμερα το σπίτι που γυρίστηκε “Η Αλίκη στο Ναυτικό” με την Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η ερμηνεία της στην Επίδαυρο, οι κακές κριτικές, τα δυσάρεστα συναισθήματα και το καλλιτεχνικό φιάσκο

Ο Ηλίας Ψινάκης αποκαλύπτει: Αυτή ήταν η αιτία που χώρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Βλάσση Μπονάτσο