Ναταλία Γερμανού: Η αντίδραση της για τη σχέση Κιμούλη-Ιωαννίδου: «Τότε ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου»

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια

Η Ναταλία, δεν κατάφερε να κρύψει πως βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αποκάλυψη της ηθοποιού η οποία ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον πατέρα της.

Πιο αναλυτικά πριν από μερικές μέρες μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Πρωινό. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη για τρεις μήνες. Όταν κλήθηκε η παρουσιάστρια να σχολιάσει τις δηλώσεις της μητριάς της, η αντίδραση της ήταν μοναδική.

Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας έψαξαν να βρουν χρονολογικά πότε συνεργάστηκε η Μαρία Ιωαννίδου με τον Γιώργο Κιμούλη και διαπίστωσαν πώς ήταν το 1989 για την παράσταση “Το τρις εξαμαρτείν”. Η Ναταλία είπε πως εκείνο το διάστημα, η ηθοποιός ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πατέρα της, τον αξέχαστο Φρέντυ Γερμανό.

Τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού για την σχέση Μαρίας Ιωαννίδου – Κιμούλη

«Παιδιά δεν γνωρίζω, τι με ρωτάτε; Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου. Εγώ δεν θυμάμαι Κιμούλη στα παιδικά μου χρόνια. Τώρα το άκουσα. Ίσως ήταν στη διάρκεια του “διαλείμματος”», είπε η παρουσιάστρια η οποία έδειξε πως δεν έχει τη διάθεση να συνεχίσει τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Υπενθυμίζουμε πως η Μαρία Ιωαννίδου είχε δηλώσει για το θέμα πριν από λίγες μέρες: «Είμαι θυμωμένη με τον τρόπο διαχείρισης των καταγγελιών. Το θεωρώ άδικο για το θέατρο. Μην ποινικοποιήσουμε το φλερτ, είναι άλλο αυτό και άλλο η παρενόχληση… Έχω συνεργαστεί με επίμαχο τηλεοπτικό πρόσωπο. Ήταν πολύ γυναικάς, με φλέρταρε, είδε ότι δεν ανταποκρίθηκα και γίναμε φίλοι».

Όταν η ηθοποιός αποκάλυψε τη σχέση της με τον Κιμούλη, η Φαίη Σκορδά είχε μείνει άφωνη: «Είχαμε τρεις μήνες σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη, η γνωριμία μας έγινε στο “Τρεις Εξαμαρτείν” του Σακελλάριου. Φτάνει πια, δεν είναι έτσι το θέατρο. Υπάρχουν άλλοι 3.000. Μπορεί να μην γίνονται αυτά πλέον δημόσια και να γίνονται στα δικαστήρια;».

Related posts

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη