Ναταλία Γερμανού: «Λάθος να λες ότι η ζωή μόνο με ένα παιδί έχει λόγο και σκοπό»

Ναταλία Γερμανού: «Λάθος να λες ότι η ζωή μόνο με ένα παιδί έχει λόγο και σκοπό»

Ναταλία Γερμανού: Η απόκτηση παιδιού και οικογένειας καθώς τα χρόνια περνούν. Αποκτά νέο νόημα και σημασία. Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι διάσημοι, που έχουν εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους. Να μην αποκτήσουν παιδιά και οικογένεια.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, τοποθετήθηκε και η Ναταλία Γερμανού. Σχετικά με τον σάλο που προκλήθηκε για το σεξιστικό σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν ιδιαιτέρως αιχμηρή σε όλα όσα είπε.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε μεταξύ άλλων πως “θα συμφωνήσω απόλυτα με ότι έχει να κάνει με το θέμα της ενημέρωσης. Κάθε άνθρωπος, δεν θα σταθώ στο αν είναι γυναίκα ή άνδρας, έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης. Σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές του. Ως εκεί πάμε καλά”.

Η συνέχεια των δηλώσεων της Ναταλίας Γερμανού

“Με ξένισε εκείνο το ότι όταν έκανα παιδί κατάλαβα ότι η ζωή μου τότε ξεκίνησε’. Γιατί εκείνη τη στιγμή σε βλέπουν κάποιες γυναίκες οι οποίες: Προσπαθούν να κάνουν παιδί και δεν μπορούν. Άρα εκείνη τη στιγμή παίρνεις το αλάτι και τους το ρίχνεις στην πληγή με τα κιλά. Εσύ δεν μπορείς να κάνεις παιδί, άρα δεν έχει νόημα η ζωή σου.

Η συνέχεια των δηλώσεων της Ναταλίας Γερμανού

Κάποιες γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν παιδί. Και θεωρούν ότι η ζωή τους έχει νόημα και χωρίς την ύπαρξη ενός παιδιού”. Πρόσθεσε η παρουσιάστρια στη μεσημβρινή εκπομπή του Alpha. “Σε κάθε περίπτωση είναι λάθος το να λες ότι η ζωή μόνο με ένα παιδί έχει λόγο και σκοπό”, τόνισε.

Related posts

Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»

Πιο ανανεωμένη από ποτέ: Έμεινε μισή η Κατιάνα Μπαλανίκα, η μεγάλη αλλαγή που άφησε άφωνη τη Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού: Οι τεράστιες επιτυχίες στη δισκογραφία, ο γάμος που έληξε σε 5 λεπτά και η εξομολόγηση για τις σχέσεις με μικρότερους άντρες

Φρέντυ Γερμανός: Οι γυναίκες της ζωής του, η κόρη του Ναταλία Γερμανού, τα μεγάλα λάθη στην ζωή του και το δυστυχές τέλος του στα 65

«Έχω μπει στη φορμόλη»: Η Ναταλία Γερμανού στα 56 της χρόνια αποκαλύπτει πως διατηρείται και μοιάζει με 35αρα

Σε πελάγη ευτυχίας οι ηθοποιοί Μαίρη Μηνά – Μιχάλης Σαράντης: Έγιναν για πρώτη φορά γονείς

Τους περισσότερους τους είχαμε ξεχάσει: 13 διάσημοι Έλληνες με τους οποίους είχε σχέση η Ναταλία Γερμανού

Έμαθε τα νέα νωρίς το πρωί: Σούσουρο στους διαδρόμους του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού

Έχω μπει στη φορμόλη: Η Ναταλία Γερμανού παρά τα 56 της χρόνια μοιάζει με 35αρα και εξηγεί πως διατηρείται νέα