Νατάσα Ασίκη: Η γυναίκα του Αντώνη Αντωνίου, τα τρία παιδιά και ο ρόλος της μαντάμ σουσού

Νατάσα Ασίκη: Όσα δεν γνώριζες για την γνωστή ηθοποιό

Είναι από τα ζευγάρια τα οποία έχουμε αγαπήσει πολύ και μάλιστα έχουν καταφέρει να κρατήσουν μεταξύ τους τις κατάλληλες ισορροπίες.

Παντρεμένη με τον Αντώνη Αντωνίου είναι η Νατάσα Ασίκη, η οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της 3 παιδιά.

Είναι χαμηλών τόνος άνθρωπος και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της αποφεύγουν τις συνεντεύξεις καθώς προτιμούν να εστιάζουν στη δουλειά τους. Αδελφή της είναι η επίσης επιτυχημένη ηθοποιός Βίνα Ασίκη.

Συνεργάστηκε με την Άννα Παναγιωτοπούλου υποδυόμενη τη υπηρέτριά της στη “Μαντάμ Σουσού” του Δημήτρη Ψαθά. Στη «Μαντάμ Σουσού» ξεχώρισε ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε διαφημίσεις προϊόντων στην τηλεόραση. Η τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή ήταν ως guest στη “Μουρμούρα” Μάλιστα, έκανε guest εμφάνιση στην σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», ως πρώην του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου).

Οι δηλώσεις του Αντώνη Αντωνίου και της Νατάσας Ασίκη

Ο Αντώνη Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη μίλησαν στο Happy Day για τη σχέση τους και τις ομοιότητας της ζωής τους με τη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα“.

“Αγαπιόμαστε πολύ”, αποκάλυψε αρχικά η ηθοποιός.

“Ίδιος! Γκρίνια, κακό…”, είπε με χιούμορ η Νατάσα για το αν έχει ομοιότητες ο τηλεοπτικός Μηνάς με τον Αντώνη. “Με γοητεύει που είναι υπέροχος ηθοποιός. Είναι υπέροχος πατέρας. Είναι πολύ τρυφερός σύζυγός”, εξομολογήθηκε η Νατάσα.

Related posts

Το γαλλικό κούρεμα που αποδεδειγμένα «αφαıρεί» χρόνια από το πρόσωπο – Είναι ό,τι πιο κομψό

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα