Νατάσα Ράγιου: «Ο σύντροφός μου Τζιοβάνι ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου»

Νατάσα Ράγιου: Η γνωριμία με τον σύντροφο της Τζιοβάνι Φαλιέρο

Η Νατάσα Ράγιου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Τζιοβάνι Φαλιέρο ενώ αποκάλυψε πως τον γνώρισε ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη.

Μάλιστα είπε ότι ο Τζιοβάνι πήγε και τη «ζήτησε» από τον άντρα της.

«Η Ρόδος προέκυψε στη ζωή μου από τον άνθρωπο της ζωής μου Τζιοβάνι Φαλιέρο. Ο Τζιοβάνι είναι αρχιτέκτονας διακοσμητής και ήρθαμε στη Ρόδο για δουλειά του και μείναμε 2,5 χρονιά».

Η Νατάσα Ράγιου παραδέχθηκε «είμαι ερωτική μετανάστρια γιατί πατρίδα σου είναι εκεί που αγαπάς».

«Για’ μένα η ζωή είναι ένα ταξίδι, η Νατάσα ήταν ο πιο σημαντικός σταθμός», εξομολογήθηκε ο Τζιοβάνι Φαλιέρο και παραδέχθηκε «δεν ήξερα καν ποια είναι η Νατάσα γιατί ταξιδεύω και δεν παρακολουθώ».

Για την γνωριμία τους ο σύντροφος της παρουσιάστριας είπε: «Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η Νατάσα να μου πει το ναι αλλά και εγώ δεν τα παρατάω» και για έναν ενδεχόμενο γάμο είπε «να περιμένετε γάμο, θα γίνει όπως πρέπει».

«Όταν μιλάει για μένα ο Τζιοβάνι είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Κάθε μέρα είναι γιορτή με αυτόν τον άνθρωπο», σχολίασε η Νατάσα Ράγιου.

Νατάσα Ράγιου: Ο χωρισμός με τον Αλέξη Μεντζελόπουλο και ο γάμος με τον Τζιοβάνι

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε στο πώς και πότε επισφραγίστηκε η σχέση τους: «Η σχέση μου με τον Τζιοβάνι επισφραγίστηκε σε ένα ταξίδι στο Ποζιτάνο της Ιταλίας. Ο Τζιοβάνι επέμενε πάρα πολύ και ήταν το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής μου».

Αναφορικά με το μέλλον της σχέσης τους λένε ότι «μας πρόλαβε ο κορωνοϊός και δεν παντρευτήκαμε. Θα παντρευτούμε στο Ποζιτάνο».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Αλέξη Μεντζελόπουλο: «Ο χωρισμός από τον Αλέξη Μεντζελόπουλο ήταν δύσκολος σχετικά με τη μετάβαση 20 χρόνια γάμου σε μια άλλη».

Και για τις σχέσεις που έχει η δημοσιογράφος με τον πρώην σύζυγό της τόνισε ότι «η σχέση μου με τον πρώην άντρα μου είναι εξαιρετική».

Για την αρχική τους γνωριμία η Νατάσα Ράγιου αποκάλυψε ότι «τον Τζιοβάνι τον βρήκα πριν τη λήξη του γάμου μου, ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου» και ο σύντροφός της έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της.

«Το μέλλον το σκέφτομαι μόνο με τον Τζιοβάνι», παραδέχθηκε η Νατάσα Ράγιου.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη