Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κόρη της, Ανδριάνα Φουστάνου, είναι μία κούκλα και θα μπορούσε άνετα να γίνει μοντέλο

Νατάσα Θεοδωρίδου: Εικόνες της πανέμορφης κόρης της

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Ανδριάνα, έχει πλέον μεγαλώσει και είναι πραγματικά μία κούκλα. Μάλιστα, θα μπορούσε ακόμη να ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. Πρόκειται για μία πολύ όμορφη κοπέλα, αφού έχει πάρει διάφορα χαρακτηριστικά από τη διάσημη τραγουδίστρια.

Οι περισσότεροι λάτρεις του Ελληνικού τραγουδιού και της Ελληνικής μουσικής είναι βέβαιο πως λατρεύουν τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Πρόκειται για μία λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία έχει μιλήσει στην καρδιά των ακροατών και οπαδών της, με τα υπέροχα τραγούδια της, αλλά και με την ερμηνεία της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου διαθέτει μοναδική φωνή και έχει διασκεδάσει πολύ κόσμο με τα κομμάτια της. Από εκεί και πέρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι αγαπητή στον κόσμο και για άλλο λόγο, ο οποίος αφορά το χιούμορ της. Πρόκειται για έναν ευδιάθετο άνθρωπο, ο οποίος είναι ευχάριστος για να συντροφεύει κάθε παρέα με τα αστεία και τα πειράγματα του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά πολλές φορές ξεπερνούν και τα όρια.

Ακόμη ένα κομμάτι από τη ζωή της Νατάσας Θεοδωρίδου, που λατρεύει ο κόσμος, είναι η σχέση που έχει δημιουργήσει, με τις κόρες της, τις οποίες και υπεραγαπά. Σε καμία περίπτωση η Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν αποτελεί μια κοινή και βαρετή μητέρα για τα παιδιά της. Μάλιστα, στα γενέθλια της κόρης της, Ανδριάνας, δεν ξέχασε να της ευχηθεί. Αυτό το πραγματοποίησε μέσω του Instagram, αναφέροντας: «Ηλιαχτίδα μου,καλή μου ψυχή @afousstt μου χρόνια σου πολλά, όμορφα διασκεδαστικά, γεμάτα υγεία».

Εικόνες της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;