Νατάσσα Θεοδωρίδου: Το έντονο αδυνάτισμα, οι επεμβάσεις στο πρόσωπο και οι σχέσεις με τις κόρες της

Νατάσσα Θεοδωρίδου: Μια μάτια στην προσωπική ζωή της τραγουδίστριας

Μπορεί πλέον να είναι μια επιτυχημένη καλλιτέχνης, ωστόσο η προσωπική της ζωή έχει εξίσου ενδιαφέρον, ενώ δεν κρύψει την ευγνωμοσύνη για τις δυο της κόρες.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Θεοδωρίδου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Οκτωβρίου 1970, έχοντας καταγωγή από τα Κουδούνια Δράμας.

Σπούδασε δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα έλαβε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας.

Η τραγουδίστρια ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα στα τέλη του ’90 κι άρχισε κατευθείαν να εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα. Με την επιτυχία που έκανε, τα άλμπουμ δεν άργησαν να έρθουν ούτε και τα κομμάτια που τραγουδάμε πλέον δύο δεκαετίες. Πού Περπατάς, Ένα Σπίτι Καίγεται, Σου βάζω Δύσκολα, Επιτέλους κι αργότερα Τις Δύσκολες Στιγμές, Αν Υπάρχει Παράδεισος, Μία Κόκκινη Γραμμή και πολλά άλλα είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες που έκανε η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια.

Το 1996 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία και σήμερα θεωρείται ως μια από πιο επιτυχημένες και ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες.

Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά όσον αφορά σε πλαστικές, botox και αισθητικές διορθώσεις είναι πόσες έχει κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου

Μέχρι το 1996 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Χριστιάνα (γενν. 17 Νοεμβρίου 1994). Από το 1999 έως το 2007 υπήρξε παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Ανδριάννα (γενν. 11 Αυγούστου 2000).

Βέβαια η τραγουδίστρια έχει δώσει δικαίωμα χωρίς να το θέλει αφού είχε παντρευτεί έναν από τους πιο γνωστούς και καλούς πλαστικούς της Ελλάδας, τον Ανδρέα Φουστάνο. Αναπόφευκτα λοιπόν οι φήμες και τα δημοσιεύματα δεν είχαν τέλος και μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το ζευγάρι χώρισε αλλά ακόμα το θέμα… απασχολεί.

Σε προγενέστερη συνέντευξή της η Νατάσα Θεοδωρίδου ρωτήθηκε ξανά και απάντησε: «Δεν θα σας πω τι μου έχει κάνει ο Φουστάνος όσον αφορά τις πλαστικές, γιατί, αν πω ότι έκανα μία, κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι έκανα δέκα. Αν έλεγα ότι διόρθωσα τη μύτη μου, θα συμπλήρωναν οι «καλοπροαίρετοι» και λίγο τα ματάκια και λίγο τα χειλάκια. Α και τα αφτάκια! Πιστεύω στην ιδιωτικότητα και όχι στο φόρα παρτίδα. Αν έκανα πλαστική ή δεν έκανα, θα παραμείνει για πάντα ένα μυστήριο».

Υπήρξε μια περίοδος που η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε πάρει αρκετά παραπανίσια κιλά. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει αυτά τα 10 κιλά, λέγοντας ότι έκανε βελονισμό.

“Εγώ πριν από δυο χρόνια έκανα βελονισμό και αυτό προφανώς άλλαξε το σώμα μου κι έχασα τα περιττά κιλά”, είπε η Νατάσσα Θεοδωρίδου

«Εγώ πριν από δυο χρόνια έκανα βελονισμό και αυτό προφανώς άλλαξε το σώμα μου κι έχασα τα περιττά κιλά. Γυμναστική δεν κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ. Είναι ωραίο πράγμα αντιλαμβάνομαι αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω ποτέ. Μόνο αυτό, δεν έχω κάνει κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

«Συνολικά έκανα για δυόμισι μήνες», είπε και πρόσθεσε πως είδε σε μία φίλη της να αλλάζει το σώμα και έτσι αποφάσισε να πάει.

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Πήγα εκεί και ένιωσα πολύ καλά. Άσε τα κιλά στην άκρη που είναι αίτημα ενός ανθρώπου ή και όχι. Επειδή όμως είμαι ένας άνθρωπος πολύ καθιστικός, δεν γυμνάζομαι… μου έδωσε μία ευεξία, την οποία δεν μπορώ να έχω από τη γυμναστική αφού δεν κάνω».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αν και έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις φροντίζει πάντα να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στις κόρες της, Χριστιάνα και Αντριάνα στις οποίες έχει τεράστια αδυναμία.

«Την επόμενη φορά όμως, η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου, ξέρετε εσείς». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων με ανάρτησή της στα social media η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, με αφορμή την υπόθεση που έγινε στην κόρη της και το περιβόητο πάρτι που φέρεται να έκανε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να κατηγορείται ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό.

Περισσότερες δηλώσεις από την Νατάσσα Θεοδωρίδου

Την αρχική είδηση μετέφερε το OPEN TV ενώ στη συνέχεια τόσο η φοιτήτρια, Χριστιάνα Μπέτα όσο και ο πατέρας της, Τάκης Μπέτας, με ανακοινώσεις τους διέψευσαν κατηγορηματικά ότι έγινε πάρτι και ξεκαθάρισαν ότι η ίδια δεν νοσεί από κορωνοϊό.

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου» γράφει η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Instagram. «Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές». «Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως είναι και το δικό μου» συνεχίζει η τραγουδίστρια.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη