Νέα αρχή μετά τον χωρισμό: Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή παρουσία στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού

by Εύα Ζαχαριάδη

Νέα αρχή μετά τον χωρισμό: Το καινούργιο ξεκίνημα δίπλα της

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι έτοιμος να κάνει μια καινούργια αρχή δίπλα σε μια εντυπωσιακή ύπαρξη. Πρόκειται για ένα ξεκίνημα που θα αρέσει σε πολλούς.

Όχι όχι κορίτσια μου μη μας παρεξηγείτε και πάνω από όλα μην ταράζεστε, ελεύθερος για μια ζωή δεν τραγουδάει; Ελεύθερος είναι ακόμα στην προσωπική του ζωή ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού πρόσφατα αποκάλυψε πως χώρισε. Εμείς σήμερα θα σας μιλήσουμε για την επαγγελματική.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα φέτος αποτέλεσαν ένα από τα πιο δυναμικά δίδυμα διασκέδασης. Οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν και πάλι φέτος στην πίστα, αυτή τη φορά σε εκείνη του Teatro Music Hall, και μαζί έφεραν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Μαζί τους βρέθηκε και ο Γιώργος Κακοσαίος που έδωσε τη δική του νότα, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με τον πιο νεανικό τρόπο. Το σχήμα έκανε την πρεμιέρα του στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου και το μεγάλο φινάλε είχε οριστεί στις 25 Ιουνίου.

Νεα αρχή μετά τον χωρισμό δίπλα στην Λένα Ζευγαρά

Το σχήμα που θα ακολουθήσει του χρόνου: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Λένα Ζευγαρά

Νέα αρχή μετά τον χωρισμό: Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή παρουσία στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, και του χρόνου ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζει ένα σούπερ σχήμα στο Teatro έχοντας δίπλα του την Λένα Ζευγαρά. Φήμες ήθελαν την τραγουδίστρια να αποσύρεται από τον χώρο λόγω του γάμου της, κάτι που δεν ισχύει αφού από τον χειμώνα θα την δούμε πάλι στις πίστες σε ένα πρόγραμμα πραγματική φωτιά! Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, βρίσκεται στα καλύτερά της!

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν