Νέα Ορλεάνη: Σερβιτόρα πήρε φιλοδώρημα 777 δολαρίων και το έδωσε όλο στην εκκλησία – «Ο Θεός ακούει», είπε

Νέα Ορλεάνη: Το περιστατικό με σερβιτόρα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Θα μπορούσες να πεις ότι ήταν και η τυχερή της μέρα καθώς δεν σου αφήνει κανείς καθημερινά φιλοδώρημα των 777 δολαρίων… και ποσό μάλλον όταν αυτά τα χρήματα πηγαίνουν σε φιλανθρωπία.

Οι προσευχές της εισακούστηκαν… Ένας πελάτης άφησε σε μία σερβιτόρα από τη Νέα Ορλεάνη το γενναιόδωρο φιλοδώρημα των 777 δολαρίων, έχοντας κάνει λογαριασμό μόλις 63 δολαρίων. «Πάρε ρεπό το βράδυ» ήταν το μήνυμα που έγραψε ο πελάτης στην απόδειξη.

Η Ava Guan, σερβιτόρα στο εστιατόριο Hoshun, δούλευε το Σαββατοκύριακο όταν σέρβιρε τον 31χρονο επιχειρηματία Abdul Hamideh, ο οποίος αποδείχθηκε πολύ γενναιόδωρος απέναντί της, σύμφωνα με τη NY Post.

Περισσότερες δηλώσεις από την σερβιτόρα στην Νέα Ορλεάνη

«Του είπα: “Απόλαυσε το φαγητό σου”. Μόνο αυτό» είπε η Guan, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα WAFB9. «Και μου έδωσε το μεγάλο φιλοδώρημα. Είναι τόσο τρελό. Μια έκπληξη για μένα».

Παρά την ευγνωμοσύνη της όμως, η σερβιτόρα δώρισε ολόκληρο το ποσό στην εκκλησία της, στην οποία είχε ήδη δώσει 300 δολάρια νωρίτερα την ίδια ημέρα, καθώς υπήρχε άμεση ανάγκη για ένα νέο κλιματιστικό και το κόστος ήταν μεγάλο.

Η Guan είπε ότι προσευχόταν για ένα θαύμα, ελπίζοντας να βρεθούν με κάποιον τρόπο τα λεφτά για την εκκλησία. Και τότε μπήκε στο εστιατόριο οHamideh.

«Πιστεύω ότι όλοι χρειάζονται έναν άγγελο. Πιστεύω ότι ο Θεός ακούει και θα σε βοηθήσει», λέει η σερβιτόρα.

Σύμφωνα με το WDSU6 News, ο Hamideh είχε σκοπό να κάνει κάποιον χαρούμενο εκείνη την ημέρα με μια γενναιόδωρη πράξη. Ο αριθμός 777 είναι τυχερός για εκείνον. Ήταν απλώς «χαρούμενος που βοήθησε έναν γείτονα», είπε ο ίδιος.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη