Νέα ζωή και καριέρα για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Μεγάλες αλλαγές ένα χρόνο μετά τον χωρισμό από τον Μπισμπίκη

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Το νέο ξεκίνημα μετά τον χωρισμό

Έχει περάσει ένας χρόνος από τον χωρισμό της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Σήμερα η ίδια έχει προχωρήσει στη ζωή της και μάλιστα έχει κάνει και στροφή στα επαγγελματικά της.

Πριν έναν χρόνο περίπου, όταν είχε επισημοποιηθεί με κάθε τρόπο η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, στο επίκεντρο είχε μπει για λίγο και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, η μέχρι τότε γυναίκα του ηθοποιού. Αν η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχαν προχωρήσει σε ανακοίνωση για το διαζύγιό τους, ο Μπισμπίκης και η Μπεκιάρη δεν είχε χρειαστεί να το κάνουν, αφού τότε η δημοφιλία των δύο δεν ήταν τέτοια που να επέβαλλε μια ανακοίνωση.

Όταν όμως έγινε γνωστή η σχέση του ηθοποιού με τη Βανδή, προέκυψε η ανάγκη διαχείρισης των δημόσιων συμπεριφορών και των δύο πλευρών για ένα διάστημα. Το νερό έχει πια κυλήσει στο αυλάκι, ο Μπισμπίκης με τη Βανδή είναι φουλ ερωτευμένοι και περνάνε χρόνο μαζί, ενώ η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη από τη μεριά της έχει βάλει σε πρώτο πλάνο όχι την υποκριτική, αλλά το δικό της μαγαζί.

Ο Ζαχίρ από το Masterchef στο νέο μαγαζί της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο που άνοιξε προσφάτως στου Ψυρρή στην όδο Ωγύγου 9 με την ονομασία Human, το οποίο υποδέχτηκε ήδη αρκετούς ηθοποιούς. Ο Τάσος Ιορδανίδης, η Θάλεια Ματίκα, η Ρέα Τουτουνζή και άλλοι από το καστ «Η Γη της Της Ελιάς» βρέθηκαν πριν μερικά βράδια και φρόντισαν να παινέψουν το μαγαζί της φίλης τους.

Related posts

Αuτά τα προϊόντα απαγορεúεται να πωλεiται στα Jumbo: Ο λóγος… σε αφήνει άφωνо

«Ελπίζουμε σε θαúμα»: Εφıάλτnς για 13χpονη, τuφλώθηκε από ένα λάθоς που κάνоυμε όλες με τις βαφές μαλλιών

Δυστυχώς: Τέλος χρόνου για τον βασιλιά Κάρολο