Νεαρή κοπέλα με αγγελική φωνή τραγουδάει και ο πιανίστας δεν μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά του

Αγγελική φωνή: Νεαρή κοπέλα άφησε τον πιανίστα με το στόμα ανοιχτό

Με ένα εξαιρετικά δύσκολο τραγούδι, άφησε έκπληκτους τους πάντες μία νεαρή κοπέλα που αδιαμφισβήτητα διαθέτει μία παραδεισένια φωνή. Μάλιστα, κατάφερε να κάνει τον πιανίστα να μην μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του.

Ετοιμαστείτε να μείνετε έκπληκτοι μόλις ακούσετε τη φωνή της κοπέλας αυτής στο συγκεκριμένο τραγούδι, η οποία είναι κάτι παραπάνω από μαγευτική.

Πρόκειται για την τραγουδίστρια Charice, η οποία θα μπορούσε πολύ άνετα να γίνει κορυφαία στο είδος της. Ο θρύλος της μουσικής και δημοφιλής στιχουργός και παραγωγός David Foster ήταν ο μέντοράς της τραγουδίστριας και όπως θα δείτε στο βίντεο βγαίνουν μαζί στη σκηνή. Η Charice ερμηνεύει το δημοφιλές κομμάτι «All By Myself» σε μια ιδιαίτερη και εκπληκτική εκτέλεση.

Κάθε τραγουδιστής θα μπορούσε να διαβεβαιώσει πως το εν λόγω κομμάτι είναι εξαιρετικά δύσκολο και απαιτεί μια μεγάλη φωνητική έκταση. Όταν ακούσετε τη νεαρή θα αντιληφθείτε ότι οι βασικές της επιρροές είναι η Celline Dion και η Whitney Houston και έχει ικανότητες που φτάνουν σε ένα τέτοιο επίπεδο που σίγουρα θα σας αφήσουν άφωνους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το βίντεο και να περιμένετε μέχρι η Charice να φτάσει στην κορύφωση του κομματιού με τις ιδιαίτερα ψηλές νότες. Αυτό είναι ένα αληθινό ταλέντο. Πατατηρώντας ότι ο ίδιος ο David Foster μένει έκπληκτος, αισθάνεται κανείς δέος. Σίγουρα πρόκειται για μια εξαιρετικά, υπέροχη και σουρεαλιστική εμπειρία.

Νεαρή κοπέλα με αγγελική φωνή τραγουδάει και ο πιανίστας δεν μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά του

Βίντεο με τη συγκλονιστική ερμηνεία της νεαρής κοπέλας

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo