Νεκρή στα 43 της έτη η Μαρίτα Αγγελοπούλου: Η ανάρτηση αφιερωμένη στον αδερφό της λίγες ημέρες πριν πεθάνει

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Τι έγραψε στο διαδίκτυο τρεις μέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή

Μια νεαρή γυναίκα και επιχειρηματίας μόλις 43 ετών άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της στο Αιγιο, με τα αίτια του θανάτου της να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 43 ετών στο σπίτι της στο Αίγιο, το πρωί της Δευτέρας 25/7. Φως στα αίτια του θανάτου της θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία του Αιγίου καθώς διατηρούσε το δικό της κατάστημα εστίασης, ενώ είχε και εκπομπή στο διαδίκτυο.

Για την Μαρίτα Αγγελοπούλου, μεγάλη της αδυναμία ήταν ο αδερφός της Γιώργος, τον οποίο συχνά ανέφερε στις αναρτήσεις της στο facebook.

Αυτό έκανε και στην τελευταία της ανάρτηση στις 22 Ιουλίου στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι).Αλλά Αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας». Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά …. Για σένα George Angelopoulos! Η ερωτευμένη……πάντα μαζί σου Μαριτα Αγγελοπουλου»

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα