Νέλλη Γκίνη: Η απώλεια που την στιγμάτισε, ο γάμος για 15 ημέρες, ο μεγάλος έρωτας με τον γιο του Ζαμπέτα και ο χλευασμός για ένα σίριαλ

Νέλλη Γκίνη: Η ζωή της αγαπημένης ηθοποιού

Ηθοποιός και σόου γούμαν, η Νέλλη Γκίνη είναι μια παρουσία που έχει ξεχωρίσει στον χώρο του θεάματος. Δεν είναι μόνο ταλαντούχα ηθοποιός αλλά έχει ασχοληθεί και με το τραγούδι.

Η Νέλλη είναι γεννημένη το 1949 στον Πειραιά με ρίζες από την Κέρκυρα.  Σπούδασε στη σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και στη συνέχεια αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού Ωδείου.

Η μητέρα της ήταν μοδίστρα και πολλά ρούχα που φορούσε ακόμη και σε ταινίες είναι ραμμένα από την ίδια τη μανούλα της.Πιστεύει στον Θεό και αισθάνεται την Παναγιά να την προστατεύει. Βαριέται τις κοσμικότητες, ενώ είναι απλή και ζεστή. Δηλώνει πως δεν είναι ιδιαίτερα κοκέτα (αν και πάντοτε κομψή) ενώ της αρέσει να γυμνάζεται και να περπατά. Λατρεύει την επαφή με τον κόσμο ενώ είναι πάντοτε άμεση μαζί της. Της λείπει ένας σύντροφος και πλέον οι σχέσεις της με τον μονάκριβο γιο της έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της ήταν όταν έχασε τον πατέρα της και μετά από τρεις ώρες ήταν σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα πάνω στη σκηνή. Τελικώς την διέλυσε το διπλό χτύπημα θανάτου των γονιών της καθώς τους έχασε πολύ κοντά και τους δύο.

Είναι ένα από τα πλέον γλυκά και αξιοπρεπή πλάσματα που έχω γνωρίσει και σε κάθε συνέντευξή της ρουφάς ό,τι σου πει καθώς μιλάει με άνεση για όλους και για όλα.

Η ίδια έχει πει για τον εαυτό της: “Έχω καταγωγή από την Κέρκυρα, η μουσική κυλάει στο αίμα μου. Στο νησί μας κι ο τελευταίος χωριάτης μια κιθαρούλα την παίζει. Τα παιδικά μου χρόνια είναι γεμάτα καλοκαιρινά απογεύματα στα χωράφια, γύρω από τα πηγάδια, με Κερκυραίους της υπαίθρου να πλένουν τη σοδειά τους, με κολατσιό, κιθάρες και τον πατέρα μου να τραγουδά.

Ο πατέρας μου υπήρξε ο μέντοράς μου, του χρωστάω την καριέρα μου. Η μητέρα μου ήθελε να γίνω δασκάλα γιατί έβλεπε ότι αγαπούσα τα παιδιά, ήμουνα και η πρωτότοκη με πέντε αδέλφια. Παρόλα αυτά στα δεκαέξι μου βρέθηκα στην Αυστραλία, σαν μέλος του χοροδράματος, σε μια φανταστική εμπειρία. Η οικογένειά μου με στήριξε στις αποφάσεις μου. Η μητέρα μου στάθηκε δίπλα μου όταν γεννήθηκε ο γιος μου, γιατί εγώ είχα ρήτρα να γυρίσω στη δουλειά σε είκοσι μέρες. Μεγαλώνοντάς τον, έλειπα πολλές ώρες απ’ το σπίτι αλλά βγήκε ένα εξαιρετικό παιδί. Έχουμε υπέροχη σχέση με τον γιο μου”.

Η καριέρα της Νέλλης Γκίνη

Από 12 ετών άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική συμμετέχοντας στο παιδικό θέατρο του Διονύση Χιώνη ενώ ασχολήθηκε και με το λαϊκό τραγούδι. Έχει εμφανιστεί σε πολλές συμμετοχές σε ταινίες από το 1970 έως το 1990.

Η ίδια είχε πει για την καριέρα της τα πρώτα χρόνια: “Ήμουν πολύ άβγαλτη μικρή, ντροπαλή και ψαρωμένη, όταν με επέλεξαν να παίξω σαν ενζενί δίπλα στον τότε γόη Κώστα Κακκαβά. Έχω συμπορευτεί με τα τρία τέταρτα του ελληνικού θεάτρου, συνάντησα κολοσσούς. Ο Κωνσταντάρας με πήρε απ’ το χέρι και όσο μικρός κι αν ήταν ρόλος της «Δόμνας» μου (στην τηλεοπτική σειρά «Εκείνες κι εγώ»), συζητήθηκε όσο τίποτε. Πέρασα απίθανα στα διαλείμματα των γυρισμάτων απορροφώντας τη γνώση ενός Κώστα Πρετεντέρη (που έγραφε το σενάριο)”.

Μια δεκαετία αργότερα, την είδαμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ζωή και ακόμα πιο πρόσφατα σε μια guest συμμετοχή στα Εγκλήματα όπου υποδυόταν την φίλη της Κορίνας “από τα παλιά”.
Το 2009 και το 2011 αντίστοιχα, πρωταγωνίστησε στις θεατρικές παραστάσεις Το κλουβί με τις τρελές και Σεσουάρ για δολοφόνους. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο θέατρο.

Η προσωπική ζωή της Νέλλης Γκίνη και ο έρωτας με τον γιο του Ζαμπέτα

Η Νέλλη Γκίνη είχε τρεις μεγάλης διάρκειας σχέσεις και δύο γάμους.  Ο πρώτος κράτησε 9 μήνες και ο δεύτερος μόλις 15 μέρες ενώ ο γιος της είναι παιδί εκτός γάμου. Ο πιο μεγάλος της έρωτας ήταν με τον Μιχάλη Ζαμπέτα (γιο του Γιώργου Ζαμπέτα) και έκτοτε δεν έφυγε από τη ζωή της αν και χώρισαν άσχημα καθώς εκείνη επέλεξε να μην κρατήσει το παιδί τους και να κάνει έκτρωση.  Επικοινωνούσαν πάντα παρότι και οι δύο είχαν προχωρήσει τις ζωές τους μετά τον χωρισμό τους.

Η ίδια είχε πει για τον Μιχάλη Ζαμπέτα: “Μέσα από αυτή τη σχέση, αγαπηθήκαμε πάρα πολύ με τον Μιχάλη και θα ήθελα πολύ να έχει έρθει στον κόσμο το παιδί του. Εγώ για πρώτη φορά τότε ζήλεψα πάρα πολύ στη ζωή μου και μέσα από αυτή τη ζήλια έγινε και αυτό το λάθος. Σε κάποιο καβγά δηλαδή που κάναμε, πολύ δυνατό καβγά, ο Μιχάλης έφυγε για κάποιες μέρες και όταν επέστρεψε δεν υπήρχε παιδί. Εννοείται ότι ήξερε ότι ήμουν έγκυος, ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε, 15 μέρες πριν στη Μητρόπολη. Μετά προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να σώσουμε τη σχέση”.

Σε άλλη συνέντευξή της είχε πει: “Ζούσαμε σε ένα σπίτι στην άκρη της θάλασσας, στο Καβούρι. Ήταν μια τεράστια βίλα με κήπο, που είχε ακόμα και σπιτάκι κηπουρού. Ερχόταν ο Γιώργος εκεί και έμενε, γιατί τον περιποιούμουν με λατρεία. Να φάει αυτό που επιθυμούσε, να γίνει ησυχία για να συνθέσει, στις μύτες των ποδιών να πατώ, να κοιμηθεί στο δωμάτιό του και εγώ να τον σκεπάσω”.

“Πατεράκο μου του έλεγα και έτσι τον αποχαιρέτησα στο τέλος, κλαίγοντας και φιλώντας τον για τελευταία φορά. Λίγο πριν από τον γάμο έκανα μια σκηνή στον Μιχάλη. Για να μη μου μιλήσει άσχημα, έπαιρνε τη μηχανή και σηκωνόταν και έφευγε. Έτσι έκανε και τότε. Έλειπε τρεις μέρες και τρεις νύχτες. Λέω “Όλα τελείωσαν”. Το πίστευα. Τι με έπιασε; Γιατί το έκανα αυτό; Έχω σκεφτεί στη ζωή μου ατελείωτα βράδια τι ήταν όλο εκείνο το κακό και τι μου συνέβαινε! Πάω και ρίχνω το μωρό. Γύρισε! Πρωί ήταν και στάθηκε στην πόρτα και με κοίταξε στα μάτια. Του το ’πα. Έφυγε για πάντα! Χρόνια έκανα να συνέλθω” είχε πει.

Η ίδια είχε πει: “Ο δεύτερος γάμος μου ήταν μια λάθος απόφαση και το καταλάβαμε πολύ γρήγορα και οι δύο”. Η Νέλλη Γκίνη είχε χωρίσει μέσα σε 15 μέρες. Η ίδια είχε πει: “Χώρισα μέσα σε 15 μέρες. Δε μου αρέσει η δέσμευση καθόλου. Μου αρέσει η ελευθερία και πίστεψέ με την απολαμβάνω πάρα πολύ. Ήταν ένα πείσμα μου, το έκανα και τελείωσε. Πήγα παρακάτω…”.

Σε άλλη της συνέντευξη είχε πει:” Δεν σκέφτομαι τρίτο γάμο, δεν έχει θέση στη ζωή μου, δεν προλαβαίνω με τόσα που κάνω καθημερινά. Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου κι έχω αρνηθεί, είμαι 18 χρόνια μόνη μου. Παλιότερα ήθελα να κάνω ένα δεύτερο παιδί, αλλά δεν είχα χρόνο. Θέλω σαν τρελή να γίνω γιαγιά”.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είχε πει: “Ο γιος μου δεν ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής. Επέλεξε τον χώρο του πατέρα του και του παππού του, που είναι η μουσική. Ξεκίνησε ως ράπερ, έχει μια μακρά πορεία ο Μάριος, γύρω στα 15 χρόνια, είναι ο ράπερ Boem”.

Ο χλευασμός για μια σειρά που υπέστη η Νέλλη Γκίνη

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει το 2019 για την περίοδο που έπαιζε στο θρυλικό σίριαλ «Η γειτονιά μας» και είχε αναφερθεί στις έντονες αντιδράσεις που είχε από τον κόσμο στο δρόμο.
Συγκεκριμένα είχε πει:”Έκανα τη γυναίκα του καπετάνιου, ο οποίος ερωτοχτυπημένος έκλαιγε, και ήταν μέθυσος, είχε καταντήσει ένας μεθύστακας. Με μίσησε κανονικά ο κόσμος, δηλαδή για ένα χρόνο δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω.

Αυτά που μου συνέβαιναν στο δρόμο ήταν απίστευτα. Πήρα ένα ταξί για να πάω στο στούντιο και αναγνωρίζοντάς με ο ταξιτζής μου είπε ότι θα με αφήσει στον Κορυδαλλό, στα νταμάρια για να χάσουν τα ίχνη μου.

Έκλαιγα τόσο πολύ που δεν το ευχαριστιόμουν και κάποια στιγμή πήγα στον Κώστα Πρετεντέρη και του είπα “σας παρακαλώ πάρα πολύ, ή διώξτε με ή βγάλτε με από το σίριαλ ή τέλος πάντων σκεφτείτε κάτι γιατί με βρίζουν στο δρόμο πάρα πολύ άσχημα κι εγώ θέλω να με αγαπάνε”.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει