Νέο χτύπημα από Λατινοπούλου: “Οι γυναίκες δολοφονούν τους άντρες τους. Όχι στη «μητριαρχία».

by Τόνια Τζαφέρη

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οι γυναίκες δολοφονούν τους άντρες τους. Όχι στη «μητριαρχία».

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Τα λόγια για την ‘’προσωπικότητα’’ που ονομάζεται ‘’Αφροδίτη Λατινοπούλου’’, είναι πλέον περιττά. Εκτός τόπου και χρόνου για μια ακόμη φορά βρίσκεται η βουλευτής, η οποία επιλέγει να είναι πάντα προκλητική με τις δηλώσεις της.

Η ανάρτηση της στο Twitter, μετά τα γεγονότα με την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως απαράδεκτη και δίχως ίχνος σεβασμού. Τις στιγμές που μια 26χρονη κοπέλα, βρίσκει τραγικό θάνατο από τον ίδιο της τον σύντροφο… αντί να σεβαστεί την κατάσταση (η οποία δεν είναι μοναδική περίπτωση, αλλά τελευταία έχουν συμβεί πολλές παρόμοιες). Αποφάσισε να ‘’υποστηρίξει’’ τα ακριβώς αντίθετα. Ότι οι γυναίκες δηλαδή, είναι εκείνες που δολοφονούν. Γράφοντας χαρακτηριστικά: ‘’Όχι στην μητριαρχία».

 Θέλοντας να δικαιολογήσει τις χθεσινές αναφορές της για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου στη Φολέγανδρο. Παρέθεσε τέσσερις δολοφονίες ανδρών από γυναίκες και κατέληξε λέγοντας «Όχι στη μητριαρχία».

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου «56χρονος δολοφονείται από τη σύντροφό του. Ηράκλειο 7/19 Άντρας δολοφονείται από τη 42χρονη σύντροφο του. Αθήνα 5/20 Στον ύπνο του δολοφονούν μητέρα κ κόρη 49χρονο. Θεσσαλονίκη 6/ 20 54χρονη δολοφονεί με τηγάνι τον 89χρονο πρώην πεθερό της. Θεσσαλονίκη 7/20 Όχι στη “μητριαρχία”».

Την περασμένη Κυριακή, η  πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκησε άλλη ανάρτησή της, είχε υπογραμμίσει «αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο. Οι αριστεροί εξαφανισμένοι αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν το ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία. Μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων. Απογοήτευση».

Όπως ήταν φυσικό, το εν λόγω σχόλιο για τη δολοφονία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες των social media.

Οι αηδιαστικές αναρτήσεις τις Αφροδίτης Λατινοπούλου στο twitter

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα