Νέο επάγγελμα για τον Παύλο Χαϊκάλη: Χρεώνει 90 ευρώ την συνεδρία για να σας διαβάσει τον αστρολογικό χάρτη

Παύλος Χαϊκάλης: Ο καλλιτέχνης έγινε αστρολόγος και δεν είναι φθηνές οι συνεδρίες του

Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε πρόσφατα στο προσκήνιο για τα όσα είπε για τον Ηλία Μίχο και για τα εγκλήματα του. Με αφορμή αυτή την υπόθεση και την αστρολογία που ασχολείται ο ηθοποιός, ήρθε στην επιφάνεια και ο τιμοκατάλογος των ραντεβού για τα άστρα.

Με δεδομένο ότι ο ηθοποιός ασχολείται τον τελευταίο καιρό επαγγελματικά με τα ζώδια έκανε την αστρολογική ανάλυση του 53χρονου, αποδίδοντας τις πράξεις του στον… Κρόνο, τοποθέτηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

“Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον θα πέσει στα μαλακά. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι από τη διαχείριση με παιχνίδια της εξουσίας ή από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψή του, η οποία ήταν ευνοϊκή”, ανέφερε στο βίντεο που “ανέβασε” στο κανάλι του στο Youtube που είναι αφιερωμένο στην αστρολογία.

Στο πλαίσιο αυτό, η εκπομπή του Alpha “Tlive” παρουσίασε τα ποσά που ζητά ο Παύλος Χαϊκάλης από τους πελάτες του, προκειμένου να τους αναλύσει διαδικτυακά τον αστρολογικό τους χάρτη.

Παύλος Χαϊκάλης: Η προσφορά για μια συνεδρία και το site

Όπως φαίνεται, ο καλλιτέχνης χρεώνει 120 ευρώ για 90 λεπτά, ενώ υπάρχει και προσφορά έως το τέλος του χρόνου για τους ενδιαφερόμενους που θα μπορούν να πληρώσουν 90 ευρώ για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Αυτό που παρατήρησε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Τατιάνα Στεφανίδου είναι ότι ο ηθοποιός αναγράφει ως συνεδρίες τα αστρολογικά ραντεβού του.

Δείτε το βίντεο:

Μέσω ιστοσελίδας, η κάθε ατομική διαδικτυακή συνεδρία διάρκειας 1,5 ώρας με τον Παύλο Χαϊκάλη στην οποία ο πελάτης θα λάβει συμβουλές με βάση το ωροσκόπιό του, κοστολογείται στα 90 ευρώ μέχρι τον Δεκέμβριο. Στη συνέχεια, η τιμή θα ανέβει στα 120 ευρώ.

Related posts

Αuτός είναι ο 34χρονος που έπeσε από τον Λευκό Πύργο

Γρηγόρης Πετράκος: Μετά τον κορονοιό, αμφισβητεί και την αφρικάνικη σκόνη – Το δημόσιο μήνυμα

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο