Νέο φουσκωτό: Φουσκώνει σε 10 λεπτά, χωράει 6 άτομα και διαθέτει ψυγείο για παγωμένες μπύρες

Φουσκωτό: Χωράει 6 άτομα και διαθέτει ψυγείο

Πέρυσι το Sam’s Club, κατάφερε να βγάλει ένα γιγαντιαίο φουσκωτό αεροπλάνο. Η εταιρεία κυκλοφόρησε μια νέα παρτίδα φουσκωτών και ξετρέλαναν τους καταναλωτές. Αν μάλιστα, ρίξουμε μία ματιά στην παρακάτω λιμουζίνα θα καταλάβουμε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους λατρέψαμε αυτή την εταιρεία.

Θα διασκεδάσετε περισσότερο κάτω από τον ήλιο με αυτό το νέο φουσκωτό θαλάσσης. Το γιγαντιαίο αυτό φουσκωτο έχει μήκος περίπου 6,5 μέτρα και πλάτος 3,5 μέτρα, οπότε υπάρχει άφθονος χώρος για να πάρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα. Είναι κατασκευασμένο από βαρύ τύπου PVC και διαθέτει λαβές βαρέως τύπου. Έχει ενσωματωμένα φουσκωτά καθίσματα  για εσάς και πέντε φίλους σας. Υπάρχουν ακόμη και έξι θήκες για  ποτήρια ή δοχεία, καθώς και ένα ενσωματωμένο ψυγείο που μπορείτε να γεμίσετε με πάγο για να διατηρήσετε τα ποτά σας κρύα.

Νέο φουσκωτό: Φουσκώνει σε 10 λεπτά, χωράει 6 άτομα και διαθέτει ψυγείο για παγωμένες μπύρες

Νέο φουσκωτό: Φουσκώνει σε 10 λεπτά, χωράει 6 άτομα και διαθέτει ψυγείο για παγωμένες μπύρες

Η νέα παρτίδα φουσκωτών κάνει τον γύρο του κόσμου και ξετρελάνει

Είναι αρκετά εύκολο να φουσκώσετε και να ξεφουσκώσετε το ροζ “νησί λιμουζίνας” με γρήγορη απελευθέρωσης της βαλβίδας ασφαλείας χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα αερίου , η οποία συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο. Μόλις το φουσκώσετε, θα δείτε όλες τις δροσερές λεπτομέρειες που προσδίδουν στο φουσκωτό το διασκεδαστικό ρετρό στιλ του. Υπάρχει ένα φουσκωτό παρμπρίζ, πλευρικοί καθρέφτες και πλατφόρμα στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να βγείτε από το νερό με ευκολία.

Παρόλο που υπάρχουν πολλά μέρη για να καθίσετε και αράξετε στο φουσκωτό νησί σας, στο “καπό” και στο “πορτ μπαγκάζ” υπάρχει χώρος για να ξαπλώσετε και να απλωθείτε. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραγγείλετε το Retro Pink Limo Island στο Sam’s Club για  199,98 $ και τα καλοκαιρινά σας σχέδια είναι έτοιμα να τεθούν σε δράση.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo